1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Juubelinädalal on Elisa juhid üle Eesti Elisa esindustes
Juubelinädalal on Elisa juhid üle Eesti Elisa esindustes

Juubelinädalal on Elisa juhid üle Eesti Elisa esindustes

Foto: Elisa
Foto: Elisa

Eile alanud juubelinädal on toonud Elisa juhatuse liikmed ja keskastmejuhid üle Eesti erinevatesse Elisa esindustesse. See on 20-ndat juubelit tähistava Elisa viis tänada oma kliente aastate jooksul osutatud usalduse eest meie teenuste kasutamisel.

Elisa juhid on nädala jooksul Elisa esindustes, et olla kättesaadavad kliendile, kuulata nende rõõme ja muresid, nõustada seadmete valikul ning eelkõige selleks, et otse esinduses tunnetada veelgi paremini, mida meie klient tahab ja ootab. „Elisa on läbi aegade lähtunud oma klientide vajadustest ja tänu sellele on kliendid meid usaldanud ja oleme kasvanud Eestis arvestatavaks suurettevõtteks,“ ütles Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Üle Eesti on Elisa esindustes käimasoleval juubelinädalal 33 Elisa juhti. Esinduse valikul lähtusid juhid sellest, milline on kõige lähim esindus nende praegusele kodukohale või sellest, kust maakonnast või linnast nad pärit on.

Elisa juhatuse esimees Sami Seppäneni leiab Tallinna Rocca al Mare Elisa esindusest täna hommikul, samal ajal on Elisa ärikliendiüksuse juht Jüri Teemant klientidega suhtlemas Tallinna Äriklienditeeninduses Sõpruse puiesteel. Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu on klientide käsutuses aga reedel, 30. mail Tallinna Rocca al Mare esinduses. Elisa IT-juht Toomas Polli on kolmapäeval, 28. mail Viljandis Elisa esinduses ning teenindusjuht Eve Tappo samal päeval Paide Elisa esinduses.

Elisa kõikide juhtide esindustes olemise täpsed asukohad, kuupäevad ja kellajad on välja toodud lisatud failis.

Elisa käimasoleval juubelinädalal toimub nii mõndagi põnevat. Elisa ootab kõiki oma kliente 20. aasta juubeli puhul osalema loovkonkursil „Hetk Elisaga.“ Ootame konkursile kirjutisi, joonistusi, pilte või videoid e-posti aadressil: hetkelisaga@elisa.ee.

Kutsume kliente üles meenutama hetki koos Elisaga, olgu selleks kas esimene Elisast ostetud mobiiltelefon, esimesed mobiilse interneti kasutamise kogemused või meenub mõni teine meeldejääv seik. Konkurss kestab kuni 16. juunini, pärast mida valitakse välja kolm parimat, keda premeeritakse võimeka Nokia Lumia nutitelefoniga.

Elisa veebis ja esinduses ootavad kliente parimad juubelinädala pakkumised ning ka Elisa sotsiaalmeedia kanalites toimuvad auhinnarohked mängud.

Head Uudised GoodNews