1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Jysk avab homme Tartus Baltikumi suurima kaupluse
Jysk avab homme Tartus Baltikumi suurima kaupluse

Jysk avab homme Tartus Baltikumi suurima kaupluse

JYSKHomme avab rahvusvaheline kodukaupade kett Jysk Tartus Lõunakeskuses uuenenud kaupluse, millest saab laiendamise tulemusel suurim Jysk Baltikumis. Ettevõtte plaanib käesoleva aasta jooksul avada veel kaks uut kauplust Eestis.

Jysk investeeris Lõunakeskuses asuva poe renoveerimisse 250 000 eurot, mille abil saab kauplus juurde 600 ruutmeetrit müügipinda. Uuenduskuuri läbides laiub Baltikumi suurim Jysk koos lisaruumidega kokku 2740 ruutmeetril, muutes kaupluses liikumise ja ostlemise senisest mugavamaks.

Jyski Baltimaade ja Valgevene tegevjuhi Dace Zundure sõnul on Lõunakeskuse Jysk ettevõtte üks edukamaid ning suurima kasvupotentsiaaliga poode Baltikumis, kus ettevõtte omab täna ühtekokku 29 kauplust. Seoses poe heade müügitulemustega ning Lõunakeskuse üldise renoveerimisega oli Zundure sõnul loomulik jätk moderniseerida ka keskuses asuvat Jyski.

“Eesti kliendid on usaldanud meid juba 15 aastat ning pärast uuenduskuuri läbimist saab Lõunakeskuse Jyskist meie suurim ja uusima kontseptsiooniga kauplus Baltikumis. Järjest tihenevas konkurentsis on klientide ootused loomulikult väga kõrged ning see hoiab meid pidevas arengus ja muutumises. Olen väga tänulik kogu meeskonnale, kes lühikese ajaga on teinud selle poe renoveerimise võimalikuks,” ütles Dace Zundure.

Uuenenud Jyski poes ootab külastajaid kliendisõbralikum väljapanek, laienenud tootevalik ning rohkem ruumi liikumiseks. Kaasajastatud on kaupluse valgustust, põrandakatteid ja märgistusi. Ühe uuendusena on poes loodud madratsite proovimiseks spetsiaalne ala, mis on ülejäänud väljapanekust pisut eraldatud ning varustatud digiekraanidega, et madratsikatsetaja tunneks end võimalikult koduselt.

Tartu Lõunakeskuse Jysk on üks esimestest kauplusest, millega jaekett Eesti turule 2002. aastal sisenes. Täna omab Jysk Eestis kaheksat poodi: neli Tallinnas, kaks Tartus ning üks Pärnus ja Narvas. Lisaks on kaupluseketi tooteid võimalik osta e-poest.

Jysk on Skandinaavia päritolu rahvusvaheline kodukaupade müügiga tegelev ettevõte, mille esimene pood avati 1979. aastal Taanis. Praegu kuulub Jyski gruppi enam kui 2400 kauplust ja 21 000 töötajat 48 riigis. Ettevõtte põhitegevuseks on erinevate kodutarvete müük alates madratsitest, tekkidest-patjadest ja voodipesust, kuni aia- ja kodumööblini välja.

Head Uudised GoodNews