1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Kahvliahvi Metsakohvik rabab metsagurmeega
Kahvliahvi Metsakohvik rabab metsagurmeega

Kahvliahvi Metsakohvik rabab metsagurmeega

Foto: Maiken Staak
Foto: Maiken Staak

Juba paari nädala pärast Soomaal aset leidval butiikfestivalil Kahvliahvi Metsakohvik saab lisaks delikatessmuusika nautimisele ja lahedate toidunippide omandamisele ka esmaklassiliselt kõhtu hellitada.

26. juuliks püstitatakse Kahvliahvi Metsakohviku koguperesündmuse tarvis Karuskose metsavahi talu hoovi ajutine kohvik, kus maitseid segab Kalamaja kohviku Diip peakokk Toomas Lääts ning mille vormi aitab luua sisearhitekt Hannes Praks.

Toomas Lääts üllatab oma esimeses pop-up kohvikus selleks puhuks loodud eksklusiivse menüüga. „Pakun näiteks rabalassit ja rikkaliku kattega metsast salatileiba,“ avaldab peakokk. „Saarelt pärit mehena võtan kontrasti mõttes Soomaale kindlasti kaasa ka parima valiku rannakaluritelt.“

Foto: Toomas Lääts
Foto: Toomas Lääts

Ajutine kohvik jääb avatuks ka festivali järgsel päeval, 27. juulil, mil on metsa vahele oodatud ka näiteks Viljandi Pärimusmuusika Festivali pidustustelt koju suunduvad peolised.

Kahvliahvi Metsakohviku piletid on müügil Piletilevis. Ühe pääsme hind 19 eurot, alla 12aastastele (k.a) on sissepääs tasuta. Müüki jõuab vaid paarsada pääset.

Jälgi infot Kahvliahvi Metsakohviku ürituselehel.

Kahvliahvi Metsakohvik saab teoks tänu oma headele sõpradele E-Lux, RMK, Vestman, Nautimus, Selver ja Uuskasutuskeskus.

Head Uudised GoodNews