1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kalev täiendas sortimenti uute kompvekkidega
Kalev täiendas sortimenti uute kompvekkidega

Kalev täiendas sortimenti uute kompvekkidega

Eesti suurima magusatootja Kalevi sortimenti lisandusid septembris uued Kalev Finest metsapähkli-nugati pralineekompvekid.

Uutes pralineekommides on esindatud klassikaline maitsekooslus: kreemine nugatitäidis röstitud metspähklitest ja seda kattev tumedast šokolaadist glasuur. Maitsebuketi täiustamiseks on kompvekitäidisele lisatud veidi brändit ja krõbisevaid vahvlitükikesi.

AS Kalevi tootearendusjuht Evelin Heibergi sõnul oli uute kommide väljatöötamisel eesmärgiks just võimalikult selge ja puhta pähklimaitsega maiustuse loomine ja selle täiustamine sobivate lisanditega nagu brändi ja vahvlitükid.

„Šokolaadinautlejatele on pähklimaitselised nugatikommid alati ahvatlevad olnud, nüüd on need olemas ka Kalevi tootevalikus. Kindlasti on uued kommid meeltmööda õrnema soo esindajatele, kuid ilmselt ei jäta külmaks ka meesterahvaid,“ usub Evelin Heiberg.

Uued metspähkli-nugati pralineekompvekid on pakendatud 175-grammistesse kotikestesse ja on teiseks tooteks Kalev Finest pralineekompvekkide sarjas mõni kuu tagasi kaupluselettidele jõudnud martsipanikompvekkide kõrval.

Head Uudised GoodNews