1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Kalle Pallingu tuttuus firma kutsuti mainekale kindlustustehnoloogiakonverentsile
Kalle Pallingu tuttuus firma kutsuti mainekale kindlustustehnoloogiakonverentsile

Kalle Pallingu tuttuus firma kutsuti mainekale kindlustustehnoloogiakonverentsile

Vaid kuu aega tagasi tegevust alustanud ja uudseid kindlustuslahendusi pakkuv Eesti idufirma Cachet valiti maineka kindlustustehnoloogiakonverentsi DIA Munich pealavale oma toodet tutvustama. Sellise võimaluse saavad vaid 50 säravaimat ettevõtet üle maailma.

“On suur au olla valitud esinema lavale, kus oma tooteid tutvustavad kindlustusmaailma tipptegijad. Varasemalt on nendelt lavadelt tuule tiibadesse saanud paljud tuntud brändid,” sõnas ettevõtte tegevjuht ja kaasasutaja Hedi Mardisoo.

Cachet alustas käesoleva aasta oktoobris, vahendades esimeste toodetena kindlustust sõidujagajatele, kes varasemalt pidid maksma ebaõiglaselt kõrget taksokindlustuse hinda, olenemata mitu tundi nädalas teenust osutati.

Juba esimestel nädalatel tehti Cachet’ platvormil ligi 10 000 hinnapäringut, mis kinnitab, et huvi kaasaegsete kindlustuslahenduste vastu on väga suur.

Cachet on eesti idufirma, mille asutajad on Hedi Mardisoo ja Kalle Palling. Cachet teeb koostööd globaalsete sõidujagamisplatvormide Bolti, Uberi ja Yandex.Taxi ja BTA kindlustusega. Lisaks mobiilsusplatvormidele nähakse uusi jagamismajanduspartnereid näiteks majutusäris.

Head Uudised GoodNews