1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Kauni suvitusranna golfiklubi restoran pakub tarmukale peakokale väljakutseid
Kauni suvitusranna golfiklubi restoran pakub tarmukale peakokale väljakutseid

Kauni suvitusranna golfiklubi restoran pakub tarmukale peakokale väljakutseid

WBGTeadupärast pole golf mitte ainult mõnus vaba aja veetmise moodus, vaid ka kogu keha arendav spordiala. Aktiivne liikumine aga tähendab, et organism tahab jõu taastamiseks energiat ehk lihtsamalt öeldes korralikku kõhutäit. Parafraseerides tuntud vanasõna võib öelda, et tühi golfimängija ei seisa püsti. Seepärast hoolitsevad golfiklubid ka selle eest, et mänguväljaku läbinud golfisõber saaks lõõgastumise jätkuna nautida head ja toitvat einet.

Eesti suvepealinna Pärnu vahetus läheduses on Eesti suurim ja kuulsaim suvituskoht Valgerand, kus asub juba 2005. aastast Pärnumaa esimene täismõõtmetega golfiväljak White Beach Golf. Sealne väljak on kogu Skandinaavias tuntud oma kõrge taseme poolest ning seda külastab igal suvel üle 10 000 golfimängija, kellest enamus on tulnud välisriikidest. Et pakkuda oma klientidele veelgi paremat teenindust, ehitas Valgeranna golfiklubi sel aastal uue moodsa klubihoone.

Aprillis avab Valgeranna golfiklubi uues klubihoones restorani, mis peaks lisaks golfimängijatele teenindama suvehooajal ka kõiki teisi Valgeranna külastajaid. Hooajaväliselt (novembrist märtsini) hakkab restoran töötama vastavalt tellimustele. Köögi tehnoloogia ja kõik seadmed on pärit oma ala parimalt asjatundjalt, köögiseadmeid- ja sisustust pakkuvalt Itaalia firma ALI Grupp tütarfimalt Metos Kitchen Intelligence.

Golfiklubi otsib avatavasse restorani peakokka. Seda esinduslikku ja ülitähtsat ametit on võrreldud tüürimehe ametiga laevas: peakoka võimekusest ja oskustest sõltub suuresti see, kas einestama tulnud inimene lahkub sealt rahuloluga ning kas ta tuleb sinna ka järgmisel korral.

“Otsime oma kollektiivi peakokka, kes suudaks uue restorani käivitada nii, et kõikidel golfiväljaku külastajatel oleks meilt kaasa võtta lisaks mänguelamusele ka meenutus suurepärasest söögist ja teenindusest. See on ainulaadne võimalus uusi väljakutseid otsivale kokale – luua täiesti uus „oma restoran“, mille klientuur on suures osas garanteeritud,” selgitab golfiklubi juhataja Vahur Tamm.

Töö kirjeldus: köögi töö organiseerimine, töögraafikute, menüü, kalkulatsioonide ja pakkumuste koostamine, toidu valmistamine ja väljastamine, vajadusel uute köögitöötajate värbamine ja nende väljaõppe korraldamine, kauba tellimuste tegemine, inventuuride tegemine, aruandluse koostamine.

Nõudmised kandidaadile on järgmised: kokandusalane eriharidus, eelnev töökogemus köögi juhina, eesti keele oskus kõnes ja kirjas, positiivsus ja hea suhtlemisoskus, kassaprogrammi tööpõhimõtete tundmine, iseseisev mõtlemis- ja tegutsemisoskus, otsustusjulgus, köögi meeskonna juhtimise ning ülesannete delegeerimise oskus, valmisolek vajadusel töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetustel, teenindusvalmidus, pingetaluvus ja hea meeskonnatöö oskus, tahe ennast arendada ja uues väljakutses proovile panna.

Kasuks tuleb eelnev töökogemus lao- ja kassasüsteemiga CompuCash, soome ja inglise keele oskus kõnes, eelnev töökogemus restoranis. Pakutakse motiveerivat töötasu, karjääri- ning eneseteostamise võimalust, sõbralikku ja toetavat kollektiivi, häid töötingimusi uues kaasaegsete seadmetega köögis, tasuta golfimängu Eesti ühel parimal väljakul.

Töö tüüp: täistööaeg, töö vahetustega, sobiva kandidaadiga sõlmitakse alaline tööleping.

Kontakt, CV ja palgasoov saata meiliaadressile vahur@wbg.ee. Lisainfo ja küsimused – Vahur Tamm, telefon: 5036321.

Võta ühendust ka sel juhul, kui otsid tööd kokana, kuid pole hetkel veel valmis peakoka ametit pidama!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews