1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. KAUP KOJU I Kaheksast Selverist saab kauba koju nüüd Bolt Foodiga
KAUP KOJU I Kaheksast Selverist saab kauba koju nüüd Bolt Foodiga

KAUP KOJU I Kaheksast Selverist saab kauba koju nüüd Bolt Foodiga

Selver leevendab suurenenud e-ostude nõudlust koostöös Bolt Foodiga, kes toob nüüd toitu kaheksast Selveri kauplusest ning valmistoidu Selveri Köögist. Lähinädalatel on plaanis lisada Bolti veel kauplusi ja viia e-poe komplekteerimisvõimekus mitmekordsele tasemele.

„Teeme Selveris iga päev tööd selle nimel, et e-Selveri suurenenud nõudlust suutlikumalt teenindada. Bolt Food pakub siin leevendust neile, kes ei soovi ka väiksema ostukorvi järele füüsilisse poodi minna ning tahavad selle kiirelt koju kätte saada,“ ütleb AS-i Selver juhatuse liige Kristi Lomp. Lombi sõnul sama laia kaubavalikut nagu e-Selveris, Boltis ei ole, kuid kõik esmavajalik on sortimendis olemas. Näiteks leiva, saia, piimatooted ning kuivained saab Bolti kulleriga kenasti koju tellida.

Bolt Foodi vahendusel saab kaupu koju tellida Tallinnas T1-st, Laagrist, Mustakivist, Merimetsast, Balti Jaama Turult ning Tartus Veerikust, Jaamamõisast ja Sõbra Selverist. Lisaks toimetab Bolt Food kohale ka Selveri Köögi valmistoitu T1 Selveri bufee baasil.

Bolt Foodiga Selverist toidukaupade tellimiseks tuleb nutitelefoni laadida Bolt Food rakendus, mis on kättesaadav nii Google Play kui App Store’i rakenduspoodides. Kauba tellimine Selverist toimub sarnaselt restoranidest tellimisele – rakendusest tuleb valida soovitud Selveri kauplus ja sealt omakorda sobivad tooted.

Bolt Food pakub teenust ka kontaktivabalt. See tähendab, et kuller jätab koti ostudega kliendiga eelnevalt kokkulepitud kohta.

Lisaks on Selveril kavas ka oma e-poe platvormi tellimusvõimekus mitmekordseks kasvatada. Täpsemat infot selle kohta loodab Selver anda üsna pea.

„Praeguste hüppeliselt kasvanud mahtude juures on e-Selveri teenindamiseks mõeldud komplekteerimiskeskus saavutanud võimekuse lae. Uue komplekteerimiskeskuse ehitamine võtaks liiga palju aega, ent on kiirem moodus, kuidas teenus rohkemate inimesteni viia. Selleks hakkab Selver järgnevatel nädalatel e-poe tellimuste komplekteerimist järk-järgult toetama oma kaupluste võrgustikuga. Oleme ilma puhkepäevadeta töötanud uue tehnilise lahenduse ja protsessi välja töötamisega,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

Head Uudised GoodNews