1. Avaleht
  2. Majandus
  3. KIITUS! Uus sõidukikindlustuse võrdlusportaal kindlustushind.ee toetab Lastefondi
KIITUS! Uus sõidukikindlustuse võrdlusportaal kindlustushind.ee toetab Lastefondi

KIITUS! Uus sõidukikindlustuse võrdlusportaal kindlustushind.ee toetab Lastefondi

LF1Detsembris tegevust alustanud liiklus- ja kaskokindlustuse võrdlusportaal kindlustushind.ee aitab nii kindlustusvõtjaid kui ka abivajavaid lapsi – lisaks võimalusele võrrelda suuremate kindlustusseltside pakkumisi ja tingimusi, toetab portaal iga sõlmitud lepingu pealt ka TÜ Kliinikumi Lastefondi laste ravitingimuste parandamisel.

Kindlustushind.ee käivitaja Kert Valbeti sõnul seisneb vastavatud portaali uudsus ja kasulikkus ennekõike kasutusmugavuses ja selles, et lisaks heale hinnale teevad portaali kaudu lepingu sõlmijad head ka raskelt haigetele lastele. „Oleme veendunud, et püsiv ja läbipaistev toetusmetoodika toob kasu ühiskonnale tervikuna ja seepärast annetame 4% iga poliisi vahendustasust heategevusse. Valisime toetuse saajaks Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi, sest nad teevad väga tänuväärset tööd,“ selgitas Valbet.

SA TÜK Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv tunneb suurt rõõmu, et leidub ettevõtteid, kes mõtlevad oma tegevuse ülesehitusel ka laiemalt ning leiavad võimaluse heategevusse pikemalt ja püsivamalt panustada. „Viimastel aastatel on Lastefondi poole pöördunud abivajajate arv oluliselt suurenenud, mis tähendab, et sellised püsivad koostööprojektid on väga olulised, sest aitavad anda peredele ning lastele kindlustunde, et saame neid toetada täna, homme ja ka kuu pärast,“ lisab ta.

Kindlustushind.ee tegevust haldab Helpful OÜ. Kindlustusvõrdluse keskkond on osa tarbijalehekülgede võrgustikust, kuhu täna kuuluvad ka soodsaima elektripaketi leidmisel abiks olev Elektrihind.ee ja sooduspakkumisi koondav lehekülg Soodusklubi.ee.

Kuidas sina saad Lastefondi tegevust toetada? Uuri lähemalt SIIN

Head Uudised GoodNews