1. Avaleht
  2. Toode
  3. KLAARID PILDID IGAS OLUKORRAS I Huawei P40 5G seeria viib nutifotograafia uuele tasemele
KLAARID PILDID IGAS OLUKORRAS I Huawei P40 5G seeria viib nutifotograafia uuele tasemele

KLAARID PILDID IGAS OLUKORRAS I Huawei P40 5G seeria viib nutifotograafia uuele tasemele

Huawei on võitnud paljude kasutajate südamed eelkõige kvaliteetse kaamera ning taskukohase hinnaga. Nii sai see telefon valitud ka meie toimetuse abimeheks, et lugejatega artiklite kõrvale jagada häid fotosid.


P40 seeriasse kuuluvad Huawei P40, Huawei P40 Pro ning Huawei P40 Lite.


Klaarid pildid igas olukorras

Huawei P40 leivanumber on kindlasti võimas kaamera, mis viib nutitelefonifotograafia uuele tasemele – sellest peamine on 50 megapiksline kaamera, millesuurust sensorit veel kunagi nutitelefonidel olnud ei ole.

See suur sensor võimaldab teha eriti häid pilte pimedas. Teisena on telefonil 40 megapiksline lainurkkaamera, 12 megapiksline telefotokaamera ja üks sügavussensor. Lite versioonil on 48 MP põhikaamera ja 8 megapiksline lainurk.

P40 võimaldab kolmekordset optilist zoom’i ja Pro versioon viiekordset optilist zoom’i. See laseb sul detaile lähemalt pildistada, ilma et pilt selle all kannataks.

Palju on pandud rõhku ka selfie’de tegemise kvaliteedile, on see ju populaarseim nutifotograafia liik. Olgu päev või öö, oled sa toas või õues, saad iga hetk teha imelisi fotosid.

Stiilipuhas välimus

P40 üllatas oma stiilipuhtusega – valikus oli süvamere sinine, jäävalge, must, säravkuldne ja hõbedane härmatis. Ehkki Huawei on tuntud üsna taskukohase telefonina, näeb see välja kallis ja kvaliteetne. Telefonidel on 6,11, 6,4 ja 6,58 OLED ekraanid.

Et sul oleks mugavam telefoni avada, on esikaameras infrapunasensor, mis aitab näotuvastust teha ning sõrmejäljeluger on optiline, mis valgustab su sõrme. Küll aga on tuvastusega kõvasti vaeva nähtud – see on 30% kiirem kui varem.

Võimas 5G võimekusega kiip

Ka sisemus ei jää välimusele alla – telefonidel on 5G võimekusega Kirin 990 kiip. Sisemäluks on P40 ja P40 Lite telefonidel 128 GB ja Pro versioonil 256 GB.

Google’i teenuseid telefonides küll pole, aga Phone Clone võimaldab ühe nupuvajutusega, kiiresti ja turvaliselt andmed eelmisest Android telefonist uute liigutada. MoreApps on Huawei AppGallery äpipoest alla laetav rakendus, mis võimaldab omakorda telefoni laadida suurema osa puuduvaid äppe. Saab ka otse rakenduste veebilehtedelt alla laadida, näiteks Facebook ja WhatsAppi kodulehelt. QuickApps rakendus koondab telefoni erinevate äppide ikoonid, mille kaudu saab kiire ligipääsu veebilehtedele/rakendustele.

Maailmas suuruselt kolmandas äpipoes AppGallery’s on juba ka päris palju kohalikke rakendusi ja Huawei teeb pidevalt koostööd arendajatega, et seda veelgi mitmekesistada.

Head Uudised GoodNews