1. Avaleht
  2. Toode
  3. KOHE MÜÜGIL! Samsungil uus robot-tolmuimeja
KOHE MÜÜGIL! Samsungil uus robot-tolmuimeja

KOHE MÜÜGIL! Samsungil uus robot-tolmuimeja

POWERbot VR9000 (2)Täna jõuab Eestis müügile uus Samsungi robot-tolmuimeja POWERbot VR9000, mille kümneid kordi tugevam imamisvõimsus muudab põrandapuhastamise oluliselt mugavamaks.

POWERbot VR9000, robot-tolmuimejate lipulaev, on tõeline revolutsioon majapidamistöödes. Tavaliste robot-tolmuimejatega võrreldes on POWERboti imamisvõimsus 60 korda suurem ning selle laienenud hari võimaldab puhastada suuremat ala. Unikaalne CycloneForce tehnoloogia vähendab filtrite ummistumist, tagades sellega seadme vastupidavuse. Täiustatud anduritega süsteem, FullView Sensor™, võimaldab POWERboti kiiret ja sujuvat liikumist ning selle sensorite komplekt aitab vältida teele juhtuvaid takistusi.

„Samsungi kodumasinad pakuvad tarbijale alati midagi enamat kui lihtsalt vajaduse rahuldamine – need võimaldavad nautida igapäevaelu puhtamas ja meeldivamas kodus. Seepärast on meil hea meel teatada, et revolutsiooniline POWERbot VR9000 jõuab ka Eesti turule,” ütles Samsung Eesti juht Toomas Tiits. „POWERbot muudab tolmuvõtmise veelgi lihtsamaks, see on mõeldud kõigile, kes ei armasta majapidamist iga päev tolmuimejaga puhastada.”

POWERbot VR9000 (3)Veelgi tõhusam puhastus

Tänu oma erilisele tehnoloogiale puhastab POWERbot VR9000 põranda mustusest ja tolmust varasemast tõhusamalt. Samsungi Digital Inventer tehnoloogia muudab POWERboti tavalistest robot-tolmuimejatest ligi 60 korda võimsamaks. Seadme laiem trummelhari võimaldab puhastada suuremat pinda, küündides ka toanurkadesse, kuhu paljud teised puhastusrobotid ei pääse. Lisaks vähendab trummelhari imuri takerdumist juhtmetesse ja vaibakiududesse. Tänu Samsungi revolutsioonilisele CycloneForce tehnoloogiale püsib suur imamisvõimsus kaua. Selle tehnoloogiaga tekitatakse tugev tsentrifugaaljõud, mis keerutab tolmuosakesi läbi sisekambri, kus tolm ja mustus eraldatakse õhust ning sõelutakse väliskambrisse. Seetõttu püsib Powerbot VR9000 filter puhtana ja ummistub pikema aja vältel vähem.

Turvaline navigeerimine ja mugav kaugjuhtimine

POWERboti puhul pole vaja muretseda, et kodu on jäänud koristamata, sest imur on kuskile takerdunud või patarei tühjaks saanud. Selle täiendatud FullView Sensor™ süsteem aitab tajuda ümberolevaid esemeid. Sensorite komplekt kaardistab, kus paiknevad takistused ja millised on kõige kitsamad kohad ruumis. See võimaldab POWERbotil navigeerida ohutult kogu ruumis, vältides takistusi.

POWERboti külgedel asuvad Easy Press™ rattad muudavad selle liikumise kiiremaks ning aitavad ületada erinevaid takistusi, näiteks ukse lävepakku või juhtmeid.

Ainulaadne Point Cleaning™ funktsioon aitab kontrollida, kuidas POWERbot VR9000 töötab. Osutades kaugjuhtijaga alale, mis vajab puhastamist, järgneb imur valgusele ning puhastab kogu pinna, millele suunatakse. Point Cleaning™ süsteem tagab lihtsama ja nauditavama koristamiskogemuse, sest masinat ei pea enam manuaalselt liigutama.

Tolmuimeja kui disainielement

POWERbot VR9000 on kui sisustuselement, mis sobib hästi igasse kodusse. Elegantne ja stiilne välimus ning erakordne puhastusvõime muudab POWERboti kõrgtehnoloogiliste robotite üheks turuliidriks. Selle hari sarnaneb tavalise tolmuimeja omaga, aga puhastab korralikult ka toanurki. Läbipaistev tolmukogur CyclonForce võimaldab näha, kui palju mustust on sinna kogunenud. Tolmukogurit on lihtne eemaldada ja tühjendada.

POWERbot tuleb Eestis müügile mustas, kuldsete detailidega korpuses ja selle orienteeruv hind on 730 eurot.

Samsung Electronics Co., Ltd. on suunanäitaja tehnoloogia vallas, aidates uuenduslike ideede ja tehnoloogiate kaudu kujundada tulevikku. Samsung on eesrinnas telerite, nutitelefonide, kantavate seadmete, tahvelarvutite, kaamerate, digiseadmete, printerite,  meditsiiniseadmete, võrgusüsteemide ja pooljuhtide valdkondades. Uuendused tervishoius ja nutikodu on vaid mõned näited lahendustest, mille kaudu Samsung on saavutanud juhtpositsiooni Internet of Things ehk asjade interneti (nutistu) valdkonnas. Ettevõttes töötab 307 000 inimest kokku 84 riigis. Rohkem informatsiooni ametlikul veebilehel www.samsung.com ja blogis global.samsungtomorrow.com.

1999. aastal asutatud tütarettevõte Samsung Electronics Baltics tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus, esindades turul juhtivat tehnoloogiabrändi. Ettevõttel on kolmes Balti riigis 150 töötajat. Lisateavet saab veebilehelt www.samsung.ee

 

Head Uudised GoodNews