1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kõigi aegade kõige võimsam Canon PowerShot G7 X
Kõigi aegade kõige võimsam Canon PowerShot G7 X

Kõigi aegade kõige võimsam Canon PowerShot G7 X

PowerShot G7 X Ambient 1 (Large)5Canon esitles oma võimsamat taskumõõdus kompaktkaamerat PowerShot G7 X. Canoni suure sensoriga eksperttaseme poolest tuntud G-sarja kaameral on 1.0-tüüpi tagantvalgustusega 20,2-megapiksline CMOS-sensor. See tõelistele fotograafidele loodud kaamera sisaldab PowerShoti G-sarjast tuttavaid omadusi, ühendades metalses keres f/1,8–2,8 4,2-kordse objektiivi ja Canoni tunnustatud kujutistehnoloogiad.

PowerShot G7 X-i tippkvaliteediga 24mm ülilai ja valgusjõuline f/1,8–2,8 objektiiv koos 9-labalise avaga võimaldab väikese teravussügavuse abil tekitada taustahägu.  Suure 1.0-tüüpi sensoriga kombineerituna saab PowerShot G7 X hästi hakkama ka nõrgas valguses, võimaldades jäädvustada realistlike värvide ja vähese müraga pilte ka ISO-väärtusega 12 800. Tänu Canoni kõige võimsama pildiprotsessori DIGIC 6 reageerimisvõimele ja kiirusele saab jäädvustada iga hetke ning tegevuse sekundi murdosa kaupa.

PowerShot G7 X FSL Flash Up LCD Up 180 (Large)PowerShot G7 X kaamera on võimeline lukustuma objektil täpselt ja vaid hetkega, samas kui ülikiire AF-süsteem sisaldab 31 punkti, mis pakuvad kogu kaadri ulatuses laia ja tundlikku katvust. Iga hetk jäädvustatakse sarivõttekiirusel 6,5 kaadrit sekundis ja kuni umbes 700 kaadrit järjest.

Kaamera kohandatav objektiivi juhtrõngas pakub täielikku kontrolli. Olulised pildistamissätted, sealhulgas avaarv ja säriaeg, on seadistatavad koheseks juhtimiseks. Kadreerige vaade ja avage suurelt ülestõmmatavalt puuteekraanilt kaamera sätted. Puuteteravustamisfunktsiooni abil saate valida otse ekraanilt soovitud teravuspunkti. Vajades täielikku kontrolli, annavad täismanuaalsed funktsioonid võimu kõigi kaamerasätete üle. Täiuslikuks kadreerimiseks on saadaval ka RAW-vormingus pildistamise võimalus koos mitme eri kuvasuhte toega.

PowerShot G7 X Lifestyle Touch Screen 1 (Large)Videorežiimiga Manual Movie saab filmimise ajal mitmeid sätteid reguleerida, võimaldades saada parimaid loomingulisi tulemusi läbi ava, katiku ja ISO seadistamise. Täis-HD-kvaliteediga kiirusel 60p filmides tabab kaamera tänu täiustatud müravähendusele ka hämarates oludes stseeni atmosfääri. Videomaterjal püsib tänu kohanduvale 5-teljelisele intelligentsele pildistabilisaatorile sujuv filmides nii autoaknast kui ka linnatänaval jalutades.

PowerShot G7 X pakub mitmeid täiustatud loomingulisi režiime. Alates elavast tähesäras taevast (täherežiimiga) kuni keerulistes valgusoludes jäädvustamiseni – statiivita HDR-režiimiga PowerShot G7 X-il on olemas kõik, mida on vaja ainulaadsete piltide loomiseks.

PowerShot G7 X FRA (Large)Kaamera ühendusvõimaluste seas on WiFi ja NFC, mille abil saab jagada fotosid otse kaamerast sotsiaalvõrgustikesse või laadida need pilveteenusesse, sealhulgas ka Canoni digitaalsesse pildihaldusteenusesse irista. NFC tehnoloogia abil saab PowerShot G7 X-i nutitelefoniga ühendada, piltidele asukohateabega silte lisada, neid seadmete vahel jagada ja kaamerat kaugjuhtida.

PowerShot G7 X ühineb populaarse kaameraga PowerShot G1 X Mark II Canoni kasvavas kompaktkaamerate sarjas. Kuna nõudlus suure sensoriga esmaklassiliste eksperttasemel kompaktkaamerate järele üha kasvab, jätkab ka Canon oma tootevaliku täiustamist, arendades mudeleid, milles on kasutusel suured sensorid ja hea suurendusega suumobjektiivid.

PowerShot G7 X-i põhieelised

  • Esmaklassiline kvaliteet ja juhitavus taskumõõdus kaameras
  • Kiire hetke tabamine ja hea reageerimisvõime
  • Erinevad video- ja pildirežiimid
  • Pilveteenusega ühendamine ja lihtne piltide jagamine
Head Uudised GoodNews