1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kondiiter Heidi Park teeb maiuseid ooperisõpradele
Kondiiter Heidi Park teeb maiuseid ooperisõpradele

Kondiiter Heidi Park teeb maiuseid ooperisõpradele

Heidi Park_EstoniaTänavu novembrist saavad ooperikülastajad muusikaelamuse vahepalana nautida Heidi Parki pagariäri maiustusi Rahvusooper Estonia kohvikutes. Magusameister Heidi Park on Estonia külastajatele kujundanud valiku pagariäri klientide senistest lemmikutest, kus muuhulgas on esindatud ka Estonia maja 100. juubeli auks valminud šokolaadiruudud.

“Ooperisõpradele mõeldes on valminud veel miniversioon banaanikoogist ning eestlaste seas aina enam populaarsust koguvad õhulised makroonid. Makroonide puhul saab hetkel valida nii šokolaadi-, vaarika-, sidruni kui mündimaitseliste vahel,” tutvustab Heidi. “Mõttes ja töös on juba valiku täiendamine, kindlasti üllatame üsna pea juba uute ooperimaja jaoks loodud maiustustega.“

Heidi Park brownieHeidi tunneb ooperimajaga koostöö üle erilist rõõmu, kuna ooperimuusika on teda juba ammu köitnud: “New Yorgis elades külastasin tihti Metropolitan Opera etendusi. Minu lemmikud on romantikaküllased ooperid, näiteks La Traviata, Madame Butterfly ja Rigoletto. Kuigi Eesti ooperimaja on kordades väiksem, on ka siin mitmed etendused mulle väga meelinud. Kindlasti tahan lähiajal minna Estoniasse vaatama Tannhäuserit ja Boheemi.”

Heidi Park makroonidKorea päritolu Heidi Park kolis New Yorgist Tallinna viie aasta eest ning peagi täitub kolm aastat tema väikese pagariäri loomisest. Heidi on lõpetanud Ameerika Kulinaariainstituudi (Culinary Institute of America) pagari ja kondiitri erialal. Lisaks on ta end täiendanud töötades suurepäraste kokkade kõrval New Yorgi restoranides Café Gray ja L’Atelier de Joel Robuchon.

Täna pakuvad Heidi Parki maiuseid Tallinnas lisaks tema pagariärile Kristiines veel mitmed kesklinna kohvikud nagu näiteks Must Puudel, Kork, NOP ja nüüd ka Rahvusooper Estonia kohvikud.

Head Uudised GoodNews