1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kvaliteetsed autokaubad pikendavad neljarattalise eluiga
Kvaliteetsed autokaubad pikendavad neljarattalise eluiga

Kvaliteetsed autokaubad pikendavad neljarattalise eluiga

Fotod: 1a.ee

Auto on neljarattaline sõber, kelle hooldamine ja putitamine on väga oluline, sest just temast sõltub Sinu ohutu teekond punktist A punkti B. On täiesti kindel, et mida rohkem hoolt ja aega autosse panustada, seda pikemaajaline kaaslane temast kujuneb. Olgu selle hoole all siis silmas peetud regulaarset puhastamist, õlivahetust või kvaliteetseid rehve – kõik need komponendid mängivad auto puhul tähtsat rolli. Kust aga leida kvaliteetsed autokaubad? Õli õlipoest, rehvid rehvipoest, GPS seadmed elektroonikapoest? Tänapäeval on elu oluliselt mugavam, kuna kõik autokaubad on koondatud ka internetipoodidesse, kust saab need mugavalt ostukorvi laduda ning isegi tarne on tihtilugu tasuta. Missugused autokaubad täpsemalt neljarattalise eluiga pikendavad, sellest räägimegi lähemalt.

Soeta suveks suverehvid, talveks talverehvid

Rehvid on autokaubad, mida soetatakse harva, kuid vaatamata sellele kaalutakse ostu üsna pikalt ja põhjalikult. Kuldreegel: suverehvid ei ole mõeldud talvel liiklemiseks ning talverehvid, eriti naastrehvid, ei sobi suvistesse oludesse. Suverehvide muster ning pehmusaste ei vasta talvistele teeoludele ning mustri poolest on need talverehvidega võrreldes oluliselt siledamad, lisaks on suverehvid jäigema konsistentsiga. Talverehvid on tiheda mustriga ning pehmed, et haardumine teekattega oleks hea. Suverehvid on varustatud veesoontega, mis juhivad teekattel oleva vee rehvi pinnalt ära, et vältida vesiliugu.

Niisiis, ära hoia ohutuselt raha kokku ning soeta rehvid vastavalt teeoludele – suveks suverehvid, talveks talverehvid!

Loo oma autosse kaasaegne meediakeskus

Kuna veedame autos väga suure osa oma päevast, siis soovime end seejuures mugavalt tunda – siin tulevad appi erinevad multimeedia autokaubad. GPS, video- ja audioseadmed ning muud autokaubad loovad nutikaid võimalusi nii mugavust kui meelelahutust silmas pidades:

  • Videoregistraatorid ümbritseva liikluspildi salvestamiseks;
  • FM modulaatorid lemmikmuusika kuulamiseks otse mälukaardilt;
  • GPS navigatsiooniseadmed teekonna navigeerimiseks;
  • Kõlarid ja võimendid nauditava helikvaliteedi heaks.

GPS seadmeid on suureks abiks orienteerumisel võõras linnas või riigis, muutes seejuures teekonna kiiremaks ning sujuvamaks. Videoregistraatorid on autokaubad, mis on viimasel ajal üha tihenevas liikluses aina populaarsemad, kuna seadmed salvestavad erinevad liiklussituatsioonid ning on abiks kindlustusjuhtumite lahendamisel. Parem karta, kui kahetseda!

Tee autole suurpuhastus vähemalt kaks korda aastas

Paljud autoomanikud piirduvad auto kosmeetilisi protseduure silmas pidades vaid regulaarse šampoonipesuga. Tegelikult peaks sõidukit korralikult pesema, vahatama ning erinevate hooldusvahenditega töötlema vähemalt kaks korda aastas – enne- ja peale talve. Soeta selleks kvaliteetsed autokaubad: töötle plastikdetaile spetsiaalse vahendiga, mis muudab plastiku elastsemaks ja külmakraadidele vastupidavamaks, nahkistmetel kasuta nahahooldusvahendit. Tihendid määri kokku silikoniga, mis takistab uste kinni külmumist ning klaasid kata nii seest kui väljast Anti Fog vahendiga. Auto kere töötlemiseks on spetsiaalsed autokaubad, näiteks vaha, mis pakub Sinu neljarattalisele kaitset soolade, pigi ning pleekimise eest.

Pärast talve puhasta auto põhjalikult tugevatoimelise šampooniga, mis eemaldab kerelt talvega kogunenud soolad ja pigi, mis tekitavad roostet. Kvaliteetne autokeemia pikendab Sinu sõiduki eluiga!

Soeta reisivarustus ning naudi puhkust täiel rinnal

Autoreisidega kaasneb üks tihtiesinev probleem – kõik reisiks vajalik ei mahu autosse ära. Ja kui mahubki, siis reisijate arvelt, mis ei ole just parim lahendus. Lahenduseks on hoopis nutikas reisivarustus ehk autokaubad, mis säästavad autos ruumi ning võimaldavad kaasa pakkida kordades rohkem asju:

  • Katuseraamid, mille külge kinnituvad mahukad katuseboksid või miks mitte jalgrattad;
  • Katuseboksid mahutavad sadu liitreid kaupa, paki sinna väiksemad kohvrid, suusad või kasvõi mitme nädala toidukraam;
  • Jalgrattahoidjad, kuhu on võimalik kinnitada kogu pere jalgrattad ning aktiivne puhkus võib alata!

Hellita oma neljarattalist sõpra ka seestpoolt!

Mootor on auto süda, mis vajab veatuks tiksumiseks puhast ning kvaliteetset mootoriõli. Ilmselgelt pikendab mootori eluiga regulaarne õlivahetus ettenähtud intervallide tagant, kuid sama suurt rolli mängib ka õli kvaliteet ning määrdeomadused. Veendu, et õli, mida oma auto mootorisse valad, oleks spetsiaalselt temale mõeldud ja kvaliteetne. Kui Sa ei ole kindel, missugust õli Sinu neljarattaline rüüpab, siis ära otsusta sisetunde põhjal, vaid uuri see järele ametlikest tehaseandmetest.

Hinna osas kehtib lihtne reegel, et soodne õli ei pruugi olla kvaliteetne, kuid kvaliteetne mootoriõli võib olla vägagi taskukohase hinnaga. Kõige lihtsam moodus on valida tuntud tootjate, nagu Valvoline, autokaubad, mis on toodetud pikaajalise kogemuse põhjal ning hinnaklass on samuti mõistlik. Mootoriõli ei ole koht, kust kokku hoida, pigem on see investeering tulevikku!

Kokkuvõtvalt võib öelda, et auto võib olla nii hädapärane tarbeese, kui ka mõnus keskkond, kus aega veeta ning teekonda nautida. Kõrgkvaliteetsed autokaubad lisavad neljarattalisele sõbrale igaljuhul väärtust – ohutuse tagavad korralikud rehvid, värske välisilme säilitab kvaliteetne autokeemia ning mugavust lisavad multimeediaseadmed ja nutikas reisivarustus.

Hoolitse oma auto eest soetades kõrgkvaliteetsed autokaubad ning võid kindel olla, et mõõdate koos veel pikki kilomeetreid!

Tegemist on reklaamartikliga! 

Head Uudised GoodNews