1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG avalikustas uue ULTRA HD telerite sarja
LG avalikustas uue ULTRA HD telerite sarja

LG avalikustas uue ULTRA HD telerite sarja

UB9500-lifestyleTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas täna uue ULTRA HD telerite seeria turule tulekust. Uus telerikollektsioon sisaldab endas nii premium-klassi mudeleid, kui ka odavamaid 49-84 tolliseid telereid. 4K Ultra HD tehnoloogia valdkonnas juhtivat positsiooni hoidev LG teeb antud formaadi arendamiseks koostööd ka mitmete sisupakkujatega.

LG ULTRA HD teleritel on nutikas ülesskaleerimise funktsioon, mis muudab SD, HD ja Full HD sisu teravaks, peaaegu Ultra HD kvaliteediga pildiks. Koos resolutsiooni suurendava Super Resolution Algorithm’iga eemaldab True 4K Engine Pro peaaegu kõik pildivead. Lisaks toetab True 4K Engine Pro liikuvat pilti parandavad tehnoloogiat 4K Motion Estimation Motion Compensation (MEMC), mis tagab veatu 4K Ultra HD pildi ning minimaalse liikumisest tuleneva ähmasuse.

Tuleviku tarbeks on LG ULTRA HD teleritel 4K HEVC 60p dekodeerijad juba sisse ehitatud. See võimas riistvara on võimeline dekodeerima signaale H.264 ja HEVC H.265 nii 30p kui ka 60p. Telerid võimaldavad näidata sisu peaaegu igast sisendist, sealhulgas HDMI 2.0, USB ja LAN.

UB9800_interiorNeljakordse pikslite arvuga Full HD telerite viimased LG ULTRA HD mudelid pakuvad 4K 3D+ pilti, mis on seni kõige kvaliteetsem ja kaasahaaravama kvaliteediga 3D pilt üldse. LG 4K 3D kasutab Film Patterned Retarder (FPR) tehnoloogiat, et tuua vaatajani veenev 3D pilt ilma vilkumiseta. Lisaks on LG lisanud unikaalse kontrollseade, mis võimaldab lihtsalt kohandada 3D efektide intensiivsust.

LG ULTRA HD teleritel on 3840×2160 resolutsiooniga In-Plane Switching (IPS) 4K ekraanid, mis toodavad eriti täpseid ja erksaid värve. Tänu laiale vaatamisnurgale tagavad ettevõtte IPS 4K ekraanid suurepärase pildi pea igast vaatenurgast. IPS’i eelised paistavad eriti välja LG suurte ekraanidega ULTRA HD teleritel.

Mõnedel uutest premium-klassi ULTRA HD telerimudelitest on kasutusel tuntud helisüsteemide tootja Harman Kardon’iga koostöös arendatud sügavat ja rikast heli tootev ULTRA Surround helisüsteem. Uudne multikanalitega kõlaritesüsteem toodab eriti puhast ja täpset heli, mis võimaldab vaatajal veelgi rohkem teleril toimuvasse sisse elada. ULTRA Surround helisüsteemi versioonid lisatakse olenevalt teleri mudelist ja ekraanisuurusest peagi ka teistele LG telerimudelitele.

LG nutitelerite lahutamatu osana lisatakse pea kõigile uutele LG ULTRA HD teleritele ka webOS nutitelerite operatsioonisüsteem. webOS’i kasutamislihtsus muudab sisu otsimise ja vaatamise, teiste seadmetega ühildamise ning isegi teleri algse seadistamise sujuvaks. Esmakordselt webOS’i kasutava teleri sisse lülitamisel ilmub ULTRA HD teleri ekraanile animeeritud tegelane BeanBird, kes aitab seadistamise lõpule viia. webOS’i platvorm tõstab LG telerite ühildumise võimalusi teiste seadmetega ning lihtsustab arendajatele uute webOS rakenduste loomise võimalusi.

Baltikumis tulevad uued LG ULTRA HD telerid müügile juuni keskel.

Head Uudised GoodNews