1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LG esitleb Amsterdamis ULTRA HD ekraanidega reklaamtahvleid
LG esitleb Amsterdamis ULTRA HD ekraanidega reklaamtahvleid

LG esitleb Amsterdamis ULTRA HD ekraanidega reklaamtahvleid

LG esitleb Amsterdamis ULTRA HD ekraanidega reklaamtahvleidTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) esitleb 4.-6. veebruaril Amsterdamis toimuval B2B tehnoloogiamessil Integrated Systems Europe (ISE 2014) ettevõtetele mõeldud kommertsekraanide seeriat. Ettevõte näitab oma uusimaid tooteid: suuremõõtmelisi ULTRA HD digitaalseid reklaamtahvleid, maailma kõige kitsama raamiga videoseina Video Wall ning hotellidele mõeldud telerit Smart Hotel TV, mis kasutab uut webOS operatsioonisüsteemi.

Suure ekraaniga ULTRA HD digitaalsed reklaamtahvlid

Suurtel 105-tollistel ULTRA HD reklaamtahvlitel on neli korda suurem resolutsioon kui Full HD ekraanidel, garanteerides teravad ja detailsed pildid. 21:9 kuvasuhe on ideaalne erineva sisu kuvamiseks ning 105-tollist ULTRA HD ekraani on võimalik paigaldada nii vertikaalses kui ka horisontaalses asendis.

98-tolline ULTRA HD digitaalne ekraan annab edasi ULTRA HD (3840×2160) resolutsiooni parimad küljed 16:9 kuvasuhtega formaadis. Mõlemad, nii 105-tolline kui ka 98-tolline ekraan sisaldavad sisseehitatud dekodeerijat, mis suudab dekodeerida H.264 ja HEVC H.265 signaali 30p või 60p juures.

LG 84-tolline ULTRA HD mudel on interaktiivne reklaamlahendus, millel on eriti tundlik 10-punktine puutetundlik ekraan. Ekraan on kaetud mustusevastase kaitsekihiga, mis hoiab ära sõrmejälgede ja plekkide tekkimise ning tagab ekraanil nähtavate piltide selguse.

Videosein Video Wall

LG videoekraanil Video Wall on maailma kõige kitsam, vaid 3,5mm laiune raam ning ekraanil kasutusel olev LG patenteeritud SuperSign tarkvara sisaldab autokalibreerimise ja redigeerimise funktsioone, mida saab kasutada erinevates ekraani seadetes.

LG Board

Moe- ja jaemüügi sektorile mõeldud 55-tolline Full HD LG Board tahvel toimib peeglina ning kõrgekvaliteedilise puutetundliku ekraanina. See annab klientidele võimaluse valida kahe erineva rakenduse vahel: riiete proovimise rakendus Virtual Fitting ja puutetundlikku funktsiooni kasutav Home Board. Virtual Fitting lubab poekülastajatel luua endast ekraanile 360-kraadine kujutis ning proovida virtuaalselt selga erinevaid riietusesemeid ja aksessuaare ilma riietuskabiini sisenemata.

Home Board rakendus annab võimaluse näidata tahvlil erinevat sisu, sealhulgas fotosid, uudiseid või ilmateadet. Hotelli vastuvõturuumis võib LG Boardi kasutada näiteks nii peeglina kui ka hotelli infotahvlina.

Läbipaistev ekraan

LG 47-tolline Full HD läbipaistev ekraan on toodetud jaesektorile. ISE 2014 tehnoloogiamessil demonstreerib LG, kuidas täiustatud läbipaistev ekraan võib lisada toodete turundusele poes uue dimensiooni. Näidates sellist interaktiivset reklaamsisu nagu elustiilipildid, toodete selgitused ja kasutusnäidised, sulandub ekraan sujuvalt tegelike toodete ja ümbritseva
keskkonnaga.

Smart Hotel TV

Operatsioonisüsteemi webOS ja LG nutika teleripuldi Magic Remote kombinatsioon annab hotellikülalistele võimaluse lihtsalt otsida ja vaadata parimat meelelahutust oma hotellitoas. Terviklik juhtimistööriist Pro:Centric teeb seadistamisprotsessi lihtsaks, pakkudes kasulikke kontrollseadeid ning võimaldades Smart Hotel teleritel ühenduda
serveritega, et saada sujuv ligipääs videolaenutusele, hotelli infole ja telekavadele.

LG platvormi saab muuta vastavalt kliendi vajadusele läbi uue liidese malli ning ettevõtetele mõeldud Smart Home versiooni. Lisaks lubab puldi juhtimissüsteem Remote Management System (RMS) hotelli IT meeskonnal jälgida, kontrollida ning teha uuendusi igale telerile ühest juhtimiskeskusest.

SmartShare rakendus annab hotellikülalistele võimaluse ühendada LG hotelliteleriga nende isiklikke seadmeid. Seda saab teha läbi MHL, Miracast või WiDi ühenduse, et kuvada lisainfot teisel ekraanil. Tänu History Auto Delete mälukustutussüsteemile võib hotellikülastaja kindel olla, et tema teleri vaatamisajalugu kustutatakse automaatselt teleri sulgemisel.

Head Uudised GoodNews