1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG esitleb CES 2014 messil laia valikut OLED telereid
LG esitleb CES 2014 messil laia valikut OLED telereid

LG esitleb CES 2014 messil laia valikut OLED telereid

LG esitleb CES 2014 messil laia valikut OLED telereidTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) esitleb 2014. aasta jaanuaris Las Vegases toimuval tarbeelektroonikamessil CES (Consumer Electronics Show) laias valikus teleritööstuse juhtivaid OLED telereid. Messi külastajatel on lisaks erinevatele 55- ja 65-tollistele mudelitele võimalus näha maailma suurimat nõgusa ekraaniga Ultra HD OLED telerit (mudel 77EC9800). Lisaks tutvustatakse Gallery OLED (mudel 55EA8800) ja nõgusa ekraaniga OLED (mudel 55EB9600) telereid.

LG 55-, 65- ja 77-tollised nõgusa ekraaniga Ultra HD telerid kombineerivad ettevõtte patenteeritud WRGB tehnoloogia ja 4K Ultra HD ekraani resolutsiooni (3840 x 2160 pikslit). 77EC9800 telerimudeli nõgus ekraan pakub täiustatud vaatamiskogemust. 77-tolline mudel on ühtlasi 2014 CES innovatsiooniauhinna võitja.

LG esitleb CES 2014 messil laia valikut OLED telereid2LG Color Refiner funktsioon kontrollib hiiglasliku 77-tollise ekraani iga piksli värvitemperatuuri automaatselt, tagades seeläbi esmaklassilise värvitasakaalu. High Dynamic Range (HDR) algoritm kindlustab aga teleri pildikvaliteedi terava kontrastsuse. Nõgusa ekraaniga Ultra HD OLED teler on varustatud Ultra Cinema 3D võimekusega. Tänu FPR-tehnoloogiale ja Ultra HD resolutsioonile saavad kasutajad nautida veenvaid ning värlusevabu 3D-efekte.

77EC9800 on varustatud LG Tru-Ultra HD Engine Pro tehnoloogiaga. Lisaks on teleril Motion Estimation Motion Compensation (MEMC) funktsioon, mis võimaldab ekraanil toimuval mõjuda veelgi sujuvama, selgema ning elutruuma.

LG nõgusa ekraaniga UHD telerid aktsepteerivad nii H.264 kui ka HEVC H.265 formaadis signaale. Sisseehitatud dekooder võimaldab kuvada Ultra HD sisu välistelt seadmetelt, mis on teleriga ühendatud HDMI, USB kaabli või kohtvõrgu kaudu. 77EC9800 on täiustatud LG uusima Smart TV platvormiga, mis võimaldab kasutajatel nautida lihtsat ning praktilist kasutajakogemust.

LG esitleb CES 2014 messil laia valikut OLED telereid3Elegantne LG Gallery OLED teler võimaldab tõetruid värve ning teravat pildikvaliteeti. Pildiraami meenutava teleriraami tõttu mõjub toode seinale paigaldatuna tõelise kunstiteosena. Lisaks sellele peidab uuenduslik raam endas ka 2.2 kanaliga Canvas Speaker kõlareid, mis toodavat võimsat 100W heli. Gallery Mode võimaldab aga kasutajatel nautida kõrge resolutsiooniga digitaalmaale või isiklikke fotosid.

LG uusim nõgusa ekraaniga OLED telerimudel 55EB9600 on keskkonnasõbralik toode, mis peegeldab LG eesmärki panustada vastutusrikkasse tootmiskultuuri. Energiasäästliku mudeli ehituses on kasutatud taaskasutatavaid materjale. Ülikerge teler pälvis tänu keskkonnasõbralikkusele ja ehituskvaliteedile ka CES 2014 innovatsiooniauhinna.

Ülemaailme huvi OLED telerite vastu näitab kasvutrendi ning seetõttu on LG asutamas erinevaid tootmisüksusi erinevatesse riikidesse ka väljaspool Koread. Uued tehased on juba avatud Brasiilias, Poolas, Hiinas, Tais ja Mehhikos, ning nende toodang hakkab varustama Põhja-Ameerika turgu. Laiahaardelise OLED teleri tööstuse võrgustiku rajamise abil võtab LG juba eos sellel kasvaval turul liidripositsiooni. Strateegiliste loksaalsete üksuste rajamisega loodab LG kahandada ekspordi kulusid, et pakkuda seeläbi tarbijasõbralikku hinnataset.

Head Uudised GoodNews