1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG esitleb esmakordselt Baltikumis uut energiasäästlikku nutikat kuivatit
LG esitleb esmakordselt Baltikumis uut energiasäästlikku nutikat kuivatit

LG esitleb esmakordselt Baltikumis uut energiasäästlikku nutikat kuivatit

RC9055AP3Z_3Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et Baltikumi saabub müügile ettevõtte uus ökonoomne eestlaetav kuivati (mudel: RC9055AP3Z). Kuivati kuulub ECO Hybrid nutikate kodumasinate kategooriasse ning sellel on lisadena tõrkeotsing Smart Diagnosis, allergeene eemaldav ja kortse vähendav True Steam, riiete hooldamist lihtsustav Auto Cleaning Condenser ning energiat ja aega säästev  inverter-tehnoloogia.

LG uue disainiga kuivatil on täielikult puutetundlik kontrollpaneel, valge LED ekraan ning must, peidetud lingiga uks.  Lai klaasist uks on eriti mugav masina täitmiseks ja tühjendamiseks, see lubab kergesti näha masinas olevaid riideid ning mahutab ka suuremaid esemeid nagu tekid ja kardinad.

RC9055AP3Z_1

Edasijõudnud Inverter tehnoloogia Inverter kompressoriga säästab kuivati energiat. Inverter kompressor tagab kiirema soojenemise ja stabiilsema temperatuuri, samal ajal kui kompressori kiiruse kontroll võimaldab vähendada kuivatamise aega ning säästa energiat. Energiat aitab säästa ka inverteriga mootor, mis kontrollib, et trumli pöörlemine oleks võimalikult tõhus.

Uus kuivati on klassifitseeritud ECO Hybrid kategooriasse, kuivati kasutab madalatemperatuurilist kuivatamist koos soojuspumba tehnoloogiaga säästes energiat ja hooldades õrnalt ka tundlikke materjale. Kasutajatel on võimalus valida energiat säästva (ECO mode) või aega säästva (Speed Mode) kuivatustsükli vahel. ECO mode tagab täielikult kuiva pesu A++ energiasäästlikkusega ning vähendab kuivatusaega 30% ulatuses A energiasäästlikkusega.

Uus LG kuivati on varustatud TrueSteam™ tehnoloogiaga, mis vähendab kortse ja staatilist elektrit ning muudab kangad kergesti triigitavaks. LG TrueSteam™ tehnoloogia eemaldab ka allergeenid ja lestad, mis võivad tekitada hingamissüsteemi häireid ja nahaprobleeme. Hoides ka kõige delikaatsemad riided pehmed ja värsked, säilitab see nutikas tehnoloogia kangaste algse kvaliteedi. LG kuivati trummel pöörleb nii päri- kui vastupäeva, vähendades riiete sassiajamist ning kortsumist.

RC9055AP3Z_2Kuivatil on  Smart Diagnosis™ funktsioon, mis aitab kiiresti ja efektiivselt leida ka väiksemaid tõrgete põhjusi enne kui neist saavad suuremad probleemid. Near Field Communication (NFC) tehnoloogia võimaldab ühildada ning vahetada infot nutitelefoni ja LG nutika kodumasina vahel, sealjuures lastes kasutajal kergesti diagnoosida kuni 28 tehnilist probleemi nende kuivatil.

Kondensaatorid ja kondensaatori filtrid tavalistel kuivatitel nõuavad puhastamist, näiteks tolmuimejaga. LG kuivatid on varustatud automaatse süsteemiga, mis puhastab kondensaatori põhjalikult kolme otsikuga kuni 7 korda tsükli jooksul, kasutades vett veepumbast.

Lisaomadused

  • Suur mahutavus – ühe masinatäie suurendamiseks laiem trummel, mis annab kasutajatele võimaluse kuivatada asju harvem, võimaldades sellega rohkem aega perele.
  • Kergesti puhastatav filter – Lisaks kergele puhastusele, ei blokeeri filter üheski osas klaasist ust, andes selge vaate sees olevale.
  • Roostevabast terasest trummel – NeveRust™ roostevabast terasest trummel on vastupidavam ja näeb kauem uus välja.
  • LED trummel valgustus  – taustavalgus laseb kasutajatel vaadata, kuidas pesu masinas kuivab.
Head Uudised GoodNews