1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG esitleb koos G3 nutitelefoniga ka uut korpust QuickCircle
LG esitleb koos G3 nutitelefoniga ka uut korpust QuickCircle

LG esitleb koos G3 nutitelefoniga ka uut korpust QuickCircle

LG G3_QuickCircle Case_Shine GoldTehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) teatas, et järgmisel nädalal esitletava LG G3 nutitelefoniga koos tuleb tutvustamisele ka uus G3 kasutamist hõlbustav kaitsekorpus nimega QuickCircle. Ümbriku stiilis korpus lubab kasutada mitmeid G3 funktsioone ilma korpuse kaant avamata. Kasutajad näevad kella, saavad võtta vastu kõnesid, saata sõnumeid, teha fotosid, kuulata muusikat või näha oma tervisenäitajaid otse korpuse ümmargusest aknast.

Erinevalt tavalistest kandilise aknaga nutitelefoni korpustest on QuickCircle korpusel stiilne ümmargune aken. Korpus tuleb viies erinevas värvitoonis: must, valge, kuldne, roheline ja roosa. Korpus kaitseb G3 külgi ning püsib kindlalt käes, samal ajal järgides G3 sihvakaid jooni. Et ümmargust disaini veelgi rõhutada, tekib tänu Smart Light nutikale valgussüsteemile korpuse kaane avamisel ja sulgemisel ning sõnumi või kõne saabumisel ümmarguse akna sisse valgusekuma.

LG G3_QuickCircle Case_Metallic BlackG3 on võimalik laadida Qi liidese standardile vastavalt juhtmevabalt QuickCircle korpust eemaldamata. Järgmisel kuul tehakse tarkvaraarendajatele saadavaks ka tarkvarakomplekt, mille abil saavad arendajad luua LG G3 nutitelefonile rakendusi, mis kasutavad ka QuickCicle korpuse funktsioone.

„Nutitelefonide ökosüsteem areneb pidevalt – korpused ei ole ammu enam lihtsalt kaitse kukkumiste ja kriimustuste vastu,“ ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Dr. Jong-seok Park. „Korpused on nutitelefonidele kasulikuks aksessuaariks, mille abil saab telefonile lisada uusi funktsioone ja väärtust. Oleme QuickCircle korpusega selle stardijoone ületanud, tehes korpuse kasutajate vajadustele paremini kohandatavaks.“

Head Uudised GoodNews