1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG G Flex võitis 2014. aasta iF disainikonkursil kulla
LG G Flex võitis 2014. aasta iF disainikonkursil kulla

LG G Flex võitis 2014. aasta iF disainikonkursil kulla

LG G FlexTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) oli selleaastasel iF Design Award disainikonkursil tähelepanu keskpunktis, pälvides auhindu tervelt 26 tootele. Nende hulgas sai üheks 75-st Gold Award võitjaks ettevõtte uuenduslik nutitelefon G Flex ning tunnustati ka ettevõtte ULTRA HD telerit ning LG nutitelefonide lipulaeva G2. iF International Forum Design korraldab iF disainikonkurssi igal aastal, et tunnustada tooteid, mis näitavad disainivaldkonnas kõrget kvaliteeti ja innovatsiooni. Sel aastal esitati konkursile üle 4600 toote.

„LG töötab selle nimel, et saada tootedisaini valdkonnas liidriks,” ütles Dr. Scott Ahn, LG peatehnoloog. „Et seda saavutada, tegeleb meie teadus- ja arendusmeeskond disainiga juba tootearenduse algusetapis. Meie eesmärk on ühendada innovatiivne disain toodetega, et tekitada emotsionaalset vastukaja ning muuta klientide suhe tootega lähedaseks.”

LG G Flex sisaldab endas unikaalset disaini, mis annab edasi LG tipptasemel disaini- ja tehnikateadmised. G Flex’i ergonoomiline vertikaalselt nõgus 6-tolline ekraan pakub mugavamat kasutajakogemust järgides inimese näokumerusi ning tuues kõlari ja mikrofoni kõrvale ja suule lähemale. Kaarjas kuju aitab telefoni ka kergemini käes hoida. Kohtunikud hindasid G Flexi puhul kasutajaliidese uut lahendust, mille puhul on telefoni kontrollnupud asetatud tagaküljele ning nõgusat ekraani, mis lisab nutitelefoni kasutajakogemusele nii ergonoomilisust kui ka kvaliteeti.

iF’i kohtunikud kiitsid LG G2 nutitelefoni kõrgetasemelise innovatsiooni ja mugavusele orienteeritud disainilahenduste eest, eriti pälvisid tunnustust G2 Rear Key tagaküljel asuvad sisselülitamise ja helitugevuse reguleerimise nupud. Maailma esimene nutitelefon, millel pole külje peal nuppe, avaldab muljet nii oma välimuse kui ka võimsusega. Möödunud aastal pälvis G2 Lõuna- Korea kõige kõrgema disainikvaliteedi auhinna President’s Award of Good Design.

LG ULTRA HD teler (mudel 65LA9700) avaldas iF’i kohtunikele muljet oma tervikliku vaatamiskogemuse paketiga, mis mõjub tänu oma CINEMA SCREEN kinoelamust pakkuva ekraanidisainiga ning eriti õhukese raamiga ruumis keskse disainielemendina. LG integreeris telerisse ka 4.1 kanalilise liikuvad kõlarid Sliding Speaker, mis liiguvad teleri väljalülitamisel automaatselt teleri sisse tagasi. See intelligentne kõlaridisaini lahendus ning rikas kõrgekvaliteediline heli muudab mudeli 65LA9700 üheks LG populaarseimaks teleriks.

Valik iF Design Award 2014 disainikonkursil auhindu võitnud LG tooteid:

  • SoundPlate™ (mudel LAP340), õhukeses, lamedas ja minimalistlikus korpuses helisüsteem, mille saab asetada uute telerite alla.
  • Sound Bar (mudel NB5530) igasse elutuppa sobiv musta hõbedase metallist viimistlusega vaid 35mm kõrgune helisüsteem.
  • 34-tolline IPS 21:9 UltraWide lai monitor (mudel 34UM95), millel on läbipaistev Crystal Float Stand alus nind CINEMA SCREEN ekraanidisain.
  • Ultra PC sülearvuti (mudel 13Z940), mis kaalub vähem kui 1kg ning millel on puhas minimalistlik disain ja eriti õhuke raam.
  • ARTCOOL Stylish Inverter V (mudel A12IWK) õhukonditsioneer, millel on unikaalne LED valgustussüsteem ja patendeeritud 3D õhuvoolu süsteem. Konditsioneeri töö on peaaegu kuulmatu ning hoiab kokku oluliselt energiat.
  • ARTCOOL Slim Inverter V (mudel CA12RWK) pakub kombinatsiooni energiasäästlikest ja tervist hoidvatest funktsioonidest. Sisaldab selliseid arenenud tehnoloogiaid nagu Active Energy Control, Energy Display ning Plasmaster Ionizer Plus.
Head Uudised GoodNews