1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG ja Google annavad välja esimese punase Nexus 5 nutitelefoni
LG ja Google annavad välja esimese punase Nexus 5 nutitelefoni

LG ja Google annavad välja esimese punase Nexus 5 nutitelefoni

Nexus5Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) ja Google toovad turule punase Nexus 5 nutitelefoni. Nexus 5 on esimene Google telefon, mida pakutakse kolme värvi: punane, valge ja must. Möödunud aasta oktoobris LG ja Google poolt turule toodud Nexus 5 on saanud kiitusi nii oma stiili kui ka suutlikkuse eest. Nexus 5 on varustatud Qualcomm Snapdragon™ 800 protsessori ja 5-tollise Full HD IPS ekraaniga ning kasutab Android 4.4 KitKat uusimat operatsioonisüsteemi.

Nexus5_3

„Nexuse seeria on alati pühendunud asjade teisiti tegemisele ning tarbijad, kes seda filosoofiat järgivad on olnud meie lojaalseimad fännid,“ ütles Dr. Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht. „Kanname seda mõtteviisi üle ka uuele punasele Nexus 5-le. Usume, et see mudel tõmbab kindlasti just nende tähelepanu, kes soovivad julgemalt silma paista.“

Punane Nexus 5 on alates veebruarist saadaval Google Play™ veebipoes USAs, Kanadas, Suur-Britannias, Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Hispaanias, Austraalias, Hong Kongis, indias, Jaapanis ja Koreas. Euroopasse jõuab punane Nexus 5 kuu lõpus.

Head Uudised GoodNews