1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG lõi mugava abivahendi lapsevanematele
LG lõi mugava abivahendi lapsevanematele

LG lõi mugava abivahendi lapsevanematele

LG KizON 02Tehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) laiendab oma nutitoodete valikut uue KizON kantava seadmega lastele. KizON on LG uus kantav toode disainitud spetsiaalselt eel- ja algkoolilastele, mis laseb vanematel mugavalt oma lastel silma peal hoida. Kasutades GPS’i ja WiFi ühendust, annab KizON lapsevanemate nutitelefonidele reaalajas infot laste asukoha kohta.

Vanemad saavad käepaela abil oma lastega ühendust võtta ning saada informatsiooni oma lapse asukoha kohta päeva jooksul. Lapsed saavad KizONi abil helistada oma vanematele. Ühe nupulevajutusega on lapsel võimalik helistada eelnevalt KizONi salvestatud telefoninumbrile, mida saab igal ajal muuta Android 4.1 või uuemat operatsioonisüsteemi kasutava nutitelefoni abil. Kui laps pole salvestatud numbrilt sissetulevale kõnele kümne sekundi jooksul vastanud, vastab KizON vanemate kõnele automaatselt, lastel neil läbi sisseehitatud mikrofoni last ümbritsevat kuulata. Veel üheks KizON’i oluliseks funktsiooniks on asukoha meeldetuletus, mis teatab vanematele kindlatel kellaaegadel nende laste asukoha.

LG KizON 01KizON’i aku kestvus on hinnanguliselt 36 tundi, kuid kui aku vajab laadimist teavitatakse sellest vanemaid nende nutitelefoni kaudu. Rihm on tehtud loodussõbralikust polütiouretaan (PTU) materialist, mis on nii vee- kui ka määrdumiskindel. Lisaks kolmes värvitoonis (sinine, roosa ja roheline) rihmale on saadaval veel lai valik populaarsete anima-tegelastega aksessuaare.

“Nii lapsed, kui ka vanurid on ideaalne sihtgrupp nutikate käepaelade jaoks,” ütles Dr. Jong-seok Park, LG Electronics’i tegevjuht. “Käepaelad annavad meile võimaluse hoida nendega mugavalt ühendust ilma mureta, et seade võiks ära kaduda. LG soovib kantavad seadmed viia veel rohkemate tarbijateni ning meie visioon on pürgida nutikate käepaelte turuliidriks.”

KizON’i avalik esmaesitlus on 10. juulil Lõuna-Koreas, aasta jooksul tutvustatakse seadet ka Põhja-Ameerikas ja Euroopas. Müügi- ja hinnadetailid tehakse teatavaks kohapeal. Toote saadavalolek Baltimaades pole veel kinnitatud.

Põhiomadused:

  • Mälu: 64MB RAM / 125MB ROM
  • Aku: 400mAh
  • Suurus: 34.7 x 55.2 x 13.9mm
  • Värv: sinine / roosa / roheline
  • Võrk: 2G / 3G
Head Uudised GoodNews