1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG teeb uue kõrgklassi OLED teleri tootmisel koostööd Swarovskiga
LG teeb uue kõrgklassi OLED teleri tootmisel koostööd Swarovskiga

LG teeb uue kõrgklassi OLED teleri tootmisel koostööd Swarovskiga

S OLED TV 1Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tutvustab Berliinis IFA 2014 tehnoloogiamessil ainulaadset nõgusat OLED telerit, mis on disainitud koostöös Austria juveeli- ja kristallitootjaga Swarovski. Tänu sätendavate kristallidega kaunistatud voolujoonelisele alusele ning OLED’i isehelendavate pikslite poolt toodetud selgetele ja täpsetele värvidele kiirgab see teler tõelist elegantsi.

Vaid 4mm sügavuse ning 16kg kaaluga LG nõgus OLED teler sobib hästi Swarovski kristallide demonstreerimiseks. Tänu LG stiilsele Crystal alusele hõljub nõgus ekraan justkui õhus. Aluse loomiseks kasutati ligi 460 erinevas suuruses (SS8, 10 ja 12) Aurora Borealis kristalli, mis kinnitati alusele käsitsi, kasutades spetsiaalselt valmistatud šabloone. Selle tulemuseks oli elegantne ja särav muster, mis teeb tipptasemel telerist kunstiteose. LG OLED teler pakub visuaalset täpsust tänu ettevõtte täiustatud pikslite tuhmistamise süsteemile ning OLED tehnoloogia eelistele. Iga piksel aitab kaasa naturaalsete värvide ja lõputu kontrastiga terava pildi loomisel.

S OLED TV 2„Meil on hea meel tutvustada IFA’l oma esimest ja ainulaadset Swarovski disaineritega koostöös loodud telerit,“ ütles LG Home Entertainment Company president ja tegevjuht Hyun-hwoi Ha. „Nii LG tipptasemel OLED teler kui ka Swarovski kristallid täiendavad üksteist ning mõjuvad luksuslikult ja elegantselt. Kristallid annavad juurde esteetilisele välimusele ning meie OLED tehnoloogia tagab parima pildikvaliteedi.“

Piiratud koguses tootetavad Swarovski kristallidega LG OLED telerid on nähtaval IFA messil Berliinis 5.-10. septembrini.  Euroopa klientidel on telerit võimalik osta alates aasta neljandast kvartalist.

Head Uudised GoodNews