1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG toob Baltikumi turule uue külmikutesarja
LG toob Baltikumi turule uue külmikutesarja

LG toob Baltikumi turule uue külmikutesarja

LCEP-Pocket_handle
Foto: LG

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tutvustab Baltikumi klientidele oma uusimat energiasäästlikku ja paljude funktsioonidega külmikutesarja, kuhu kuulub kuus erinevas hinnaklassis mudelit. Uue seeria puhul võib esile tõsta LG Linear Compressor tehnoloogiat, mis kasutab unikaalset otsest ülekandemehhanismi ning muudab LG külmikud ja sügavkülmikud kuni 50% energiasäästlikumaks, vaiksemaks ja vastupidavamaks.

Tänu Inverter Linear Compressor tehnoloogia unikaalsele disainile on külmikud vaiksemad, kasutavad vähem elektrit ning hoiavad toiduained kauem värskemana. Kasutades lineaarset kolviajamit tavalise liikuva ajami asemel, toodab LG täiustatud kompressor vähem sisehõõrdumist, mille tulemuseks on suurem töökindlus ja vastupidavus, samuti väiksem energiavajadus ja müra tänu hõõrdumise punktide vähendamisele. Lisaks jälgib ja hoiab LG Linear Compressor kogu külmikus optimaalset temperatuuri, aidates sellega hoida külmikus oleva toidu kauem värskena.

Foto: LG
Foto: LG

Uued LG külmikud on varustatud ka uusimate funktsioonidega, nagu näiteks Total No Frost, Fresh 0 zone ja Smart Diagnosis. LG juhtiv Total No Frost tehnoloogia tagab, et jahutusprotsess on kiire ning külm õhk jaotub ühtlaselt igasse külmiku nurka, tagades värskema toidu kauem, säilitades puhtuse, alandades elektrikulu ning mõju keskkonnale. Spetsiaalne Fresh 0 zone riiul on mõeldud toore liha või kala hoiustamiseks enne küpsetamist, hoides temperatuuri hügieeniliselt 0 kraadi juures. Smart Diagnosis vigade tuvastusfunktsioon ning 10-aastane garantii, mille LG annab kõikidele oma Linear Compressor tehnoloogiaga külmikutele, näitavad töökindlust ja pakuvad mugavat hooldusvõimalust.

Uus seeria paistab lisaks kasutajamugavusele silma ka tänu oma disainilahendustele. Näiteks külmiku sees olevad kaasaegsed LED lambid valgustavad iga külmiku nurka ning külmiku uksed on disainitud nii, et nad ei põrkaks vastu seina. Isegi, kui uksed on 90-kraadise nurga all avatud, saab sahtleid täielikult välja tõmmata. Mõned külmikutest on varustatud ka puutetundlike LCD ekraanidega veelgi paremaks toiduainete haldamiseks.

Baltikumis müügile tulev külmikuteseeria sisaldab kolme Linear Compressor tehnoloogiat kasutavat mudelit GBB530PZQZS (A+++), GBB539PZCZS (A++) ja GBB539PZQZS (A++) ning kolme A+ energiaefektiivsusega mudelit GBB539PZCWS, GBB539PZQWS ja GBB539SWCWS.

Head Uudised GoodNews