1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG toob Eestisse uued webOS 2.0 operatsioonisüsteemiga 4K UHD telerid
LG toob Eestisse uued webOS 2.0 operatsioonisüsteemiga 4K UHD telerid

LG toob Eestisse uued webOS 2.0 operatsioonisüsteemiga 4K UHD telerid

lg-8-seriesTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et laiendab Eestis oma teleritevalikut ning lähikuudel saavad tarbijad valida tervelt nelja seeria 65 erineva UHD telerimudeli vahel. Enamikel uutel mudelitel on ettevõtte uusim nutiteleri platvorm webOS 2.0 ning Prime UHD telerite seeria sisaldab ka uut Quantum Dot teleritehnoloogiat.

Uus Quantum Dot tehnoloogiaga 4K Ultra HD teleri LCD taustavalguse etteon lisatud 2-10 nanomeetriste quantum täpikeste kiht,   tänu millele paraneb märgatavalt pildi värvi taastootmine ning üldine erksus. Kuna nano-suurused täpid kiirgavad eriti erksaid värve, suudab Quantum Dot tehnoloogia parandada LG 4K Ultra HD ekraanide värvi taastootmist üle 30 protsendi võrra, võrreldes tavaliste LCD/LED teleritega.

UF95-smart-tvLG Ultra HD telerid on eriti hea 4K resolutsiooniga tänu In-Plane Switching (IPS) 4K paneelile. Need ekraanid muudavad pildi värvid elavaks ning võimaldavad telereid vaadata laiemast vaatenurgast. LG True Black Control kohalik heleduse reguleerimise tehnoloogia täiustab kontrasti ning loob tumedamad ja sügavamad mustad toonid. 2015. aasta teleritel on uus ka LG Natural Color funktsioon, mis vähendab värvimoondusi ning Contrast Optimizer, mis suurendab värvikontrasti ja erksust.

Trendide kohaselt ostavad tarbijad järjest suuremaid telereid, mistõttu tõi ka LG Baltikumi suurema valiku telerimudeleid ekraanisuurustega alates 40- kuni 79-tollini. LG uus Ultra Slim kontseptsioon ja kinoelamust pakkuv Cinema Screen ekraanidisain on samuti olulised argumendid teleripildi kaasahaaravuse tekitamiseks.

UF95-1Lisaks pildikvaliteedi täiustamisele on uus teleriseeria varustatud ka LG uuendatud nutiteleri platvormiga webOS 2.0. webOS keskendub kolmele peamisele funktsioonile – lihtne ühendamine, lülitamine ja avastamine – tehes nutiteleri kasutamise ühtaegu lihtsamaks ning samal ajal pakkudes rohkem sisuhalduse võimalusi, kui varem. Alglaadimise aega on vähendatud kuni 60 protsenti ning sisule ligipääs on tehtud oluliselt sujuvamaks ja kiiremaks. Uuel webOS 2.0 operatsioonisüsteemil on valik „Minu kanalid“ (My Channels), mis lubab kasutajatel kohandada nende lemmikkanaleid või lisada soovitud kanaleid põhimenüüsse, et nendele mugavamalt ligi pääseda. Quick Settings kiirseadete menüü lubab vaatajal teleripilti kohandada ilma telerivaatamist katkestamata.

Head Uudised GoodNews