1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG toob esimesena 4K OLED telerid turule
LG toob esimesena 4K OLED telerid turule

LG toob esimesena 4K OLED telerid turule

LG-4K-OLED-TV (Large)Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas täna, et alustab maailma esimeste 4K (3840 x 2160) resolutsiooniga OLED telerite müüki. 77- ja 65-tolliste ekraanidega mudelid 77EG9700 ja 65EC9700 kasutavad parimat saadaolevat ekraanitehnoloogiat – nõgusat paneeli, mis koosneb valgust kiirgavatest Ultra HD kvaliteediga dioodidest.

LG 4K OLED teleri arenenud ekraanipaneelil on LG poolt patendeeritud neljavärviliste pikslitega WRGB tehnoloogia. Elutruud värvid ja kontrastsuse tagavad 33 miljonit alam-pikslit. Rikkamad, erksamad ja naturaalsed toonid koos isehelenduvate pikslitega garanteerivad sügavama musta värvi ning parem reageerimiskiirus aitab näidata liikuvaid pilte ilma vilkumise ja hägustumiseta.

LG-77-4K-OLED-TV-02 (Large)„LG 4K OLED teler on tehnoloogiliste saavutuste haripunkt, mis muudab järgmise generatsiooni teleriturgu,“ ütles LG Home Entertainment Company president ja tegevjuht Hyun-hwoi Ha. „Järgmise evolutsioonilise sammuna ekraanitehnoloogias mängib OLED suurt rolli meie tööstuse muutmises.“

LG 4K OLED teleri lehekujuline alus ja sihvakas nõgus ekraan muudavad selle kinosarnaseks ja stiilseks. Mudeleid 65EC9700 ja 77EG9700 võib paigaldada ka seinale. LG mitmekanaliline ULTRA SURROUND helisüsteem pakub teleri suursugususele vastavat helikvaliteeti. Tunnustatud audioeksperdi Harman Kardoniga koostöös loodud ULTRA SURROUND loob vaatajatele rikka ja detailse keskkonna teleri vaatamiseks.

LG-77-4K-OLED-TV-03 (Large)

LG 4K OLED teler, mis võitis möödunud aastal CES elektroonikamessil parima innovatsiooniauhinna kasutab webOS platvormi ning pakub mugavaid seadeid ja funktsioone, mis võimaldavad lihtsat ühenduvust, ümberlülitamist ja avastamist. webOS-i tunnustati hiljuti maineka EISA pildindus- ja helindusühingu poolt selle eriti intuitiivse kasutajakeskkonna eest.

„OLED telerid ületavad paari aasta jooksul LCD müüginumbrid ning ükski ettevõte pole selleks nii valmis kui LG,“ lisas Ha. „OLED-i eelised on ilmsed. OLED teleritel võrreldes LED teleritega puuduvad sellised pildikvaliteeti halvendavad tegurid, nagu näiteks pildi hägustumine, moondumine ja värvi lekkimine. 4K OLED teler pakub vaatajatele parimat värvide, kontrasti, detailide ja vaatenurga taset.“

LG alustab 65- ja 77-tolliste 4K OLED teleritele eeltellimuste võtmist sellel nädalal Koreas, tuues peagi telerid müügile ka teistel põhiturgudel Põhja-Ameerikas ja Euroopas.

Head Uudised GoodNews