1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG toob esimesena OLED telerid Euroopa turule
LG toob esimesena OLED telerid Euroopa turule

LG toob esimesena OLED telerid Euroopa turule

Foto: LG

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) andis teada, et LG nõgusa ekraaniga OLED teler (mudel 55EA9800) on nüüdsest Saksamaa turul saadaval. Seega on LG esimene teleritootja, kes muudab arenenud OLED teleritehnoloogia Euroopa tabijatele kättesaadavaks. LG nõgusa ekraaniga OLED telerid on kättesaadavad valitud jaemüüjate juures alates sellest nädalast ning lähiajal ka turgudel mujal Euroopas.

DisplaySearch’i hinnangul moodustab Euroopa 2017. aastaks 30% OLED telerite koguturust. Hinnatud uuringufirma prognooside kohaselt küündib ülemaailmne nõudlus OLED telerite järele 2016. aastaks seitsme miljoni ühikuni.

LG patenteeritud WRGB tehnoloogiaga varustatud nõgus OLED teler on pälvinud tunnustatud Red Dot parimatest parima auhinna. Lisaks on kolm rahvusvahelist testimise ja sertifitseerimise asutust – TÜV Rheinland, Intertek ja VDE – tunnustanud LG nõgusa ekraaniga OLED telerit selle kõrgel tasemel pildikvaliteedi eest. Lisaks on LG uusim teler esimese OLED telerina pälvinud ka THX sertifikaadi.

Nõgusat OLED telerit tutvustatakse saksa tarbijatele Frankfurdis, tipptasemel tehnoloogia edasimüüja HIFI Profis esinduses. Teleri maksumus on saksa turul hinnanguliselt 8999 eurot.

Head Uudised GoodNews