1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LG tutvustab 2014. aastal uut 68 mudeliga teleriseeriat
LG tutvustab 2014. aastal uut 68 mudeliga teleriseeriat

LG tutvustab 2014. aastal uut 68 mudeliga teleriseeriat

LG WebOS Smart Tv
LG WebOS Smart Tv

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tutvustas oma uusimat ja seni suurimat teleriseeriat, esitledes kokku 68 erinevat mudelit, sealhulgas ULTRA HD telereid mõõtudes 49-105 tolli. Uute mudelite hulgas on ka LG revolutsiooniline 105-tolline nõgus ULTRA HD teler ning väiksemad 65-, 55- ja 49-tollised nõgusad 4K telerid. 2014. aastal on LG telerite peamiseks uuenduseks LG webOS nutitelerite operatsioonisüsteem, mida tutvustati käesoleva aasta jaanuaris CES tehnoloogiamessil. Ettevõte loodab, et webOS loob nutitelerite turul oma avatuse ja kasutamislihtsusega uue standardi.

LG ULTRA HD telerid sisaldavad In-Plane Switching (IPS) paneele, mis pakuvad erilist värvitäpsust ja järjepidevat head pildikvaliteeti minimaalsete värvimoonutustega praktiliselt igast vaatepunktist. LG ULTRA HD Engine Pro mootor pakub vajalikku võimsust 4K (3840 x 2160) resolutsiooni saavutamiseks ning patendeeritud kiipi, mis koostöös mootoriga eemaldavad iga visuaalse vea. LG uusimatel ULTRA HD teleritel on olemas võimalus tõsta HD ja Full HD sisu kvaliteeti 4K-ni. Uus ULTRA helisüsteem on loodud koostöös ühe helitööstuse tuntuima nimega Harman Kardon, et pakkuda sügavat ja ehtsat heli, mis täiustab ekraanil toimuvat.

LG CINEMA 3D tehnoloogia pakub mitmekülgset vaatamiskogemust, tootes veenvalt realistlikku 3D efekti minimaalse vilkumisega ja 4K resolutsiooniga. Kõik 2014. aasta LG ULTRA HD telerimudelid on varustatud 3D konverteerimise mootoriga nendeks hetkedeks, kui 2D-st enam ei piisa.

4K sisu kättesaadavuse laiendamine on jätkuvalt LG, kui tööstuse liidri, üheks prioriteediks. Ettevõte teeb koostööd mitmete globaalsete sisupakkujatega nagu näiteks FOX ja Netflix ning on partneriks kaabel- ja satelliittelevisiooni pakkuvate ettevõtetele, et arendada 4K sisu kvaliteeti.

LG jätkab oma OLED mudelite kvaliteedi ja valiku täiendamist, laiendades samal ajal ülemaailmseid tootmisvõimalusi. Et tuua OLED telerite tehnoloogia võimalikult paljude tarbijateni, tutvustab LG nii FULL HD kui ka 4K ULTRA HD mudeleid. Lisatud on sellised teenused nagu eGallery, mis näitab LG OLED telerites rikkaid värve ja elulisi detaile. eGallery sisaldab rohkem kui 150 erinevat sorti meelelahutuslikku sisu, sealhulgas maailma tuntuimate kunstnike kauneid maastikupilte, mida saadavad rahulikud meloodiad. Nii muudab teler iga elutoa privaatseks kunstigaleriiks.

Lihtne ja intuitiivne webOS platvorm lisatakse sel aastal rohkem kui pooltele telerimudelitele, sealhulgas LG ULTRA HD, OLED ning CINEMA 3D nutiteleritele. Selle kasutamislihtsus muudab sisu otsimise ja vaatamise, teiste seadmetega ühendamise ning ka algse seadistamise väga sujuvaks. Uus avatud platvorm võimaldab arendajatel luua webOS’ile oma rakendusi ning täiustab LG nutiteleri ühilduvust teiste seadmetega.

Head Uudised GoodNews