1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG tutvustab CES 2016 tehnikamessil uut nutiteleri platvormi webOS 3.0
LG tutvustab CES 2016 tehnikamessil uut nutiteleri platvormi webOS 3.0

LG tutvustab CES 2016 tehnikamessil uut nutiteleri platvormi webOS 3.0

WebOS 3.0Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG)  tutvustab aasta alguses Las Vegases toimuval CES 2016 tehnikamessil oma uusimaid nutitelereid, mis kasutavad webOS 3.0 operatsioonisüsteemi.

LG webOS 3.0 on veelgi kasutajasõbralikum ja intuitiivsem nutiteleri operatsioonisüsteem. Alates webOS esmakordsest tutvustamisest 2014. aastal, on platvorm saanud palju tunnustust nii tööstuse ekspertidelt kui ka meedialt. Täiustatud valikute ja rohkema sisuga webOS 3.0 pakub nii eelnevatest versioonidest tuntud ja kiidetud põhifunktsioone kui ka uuendusi, et võita veelgi enam poolehoidjaid.

LG webOS 3.0 pakub kolme „maagilist“ nutifunktsiooni: Magic Zoom, Magic Mobile Connection ja täiustatud Magic Remote, mis viivad kasutajakogemuse uuele tasemele. Magic Zoom võimaldab kasutajal suurendada ekraanil objekte ja tähti ilma pildikvaliteedis kaotamata. Magic Mobile Connection võimaldab LG TV Plus App’i abil lihtsalt ühendada nutitelefoni LG nutiteleriga, et tagada ligipääs mobiilirakendustele teleriekraanil. Täiustatud Magic Remote teleripult on loodud digiboksi kasutamise lihtsustamiseks tänu puldil asuvatele lisanuppudele. Uuendatud on ka Screen Remote funktsiooni, et lihtsustada kasutajaliidest ning vähendada üleliigset visuaalset müra ekraanil.

Et lihtsustada kvaliteetse digitaalse sisu vaatamist, tutvustab webOS 3.0 Channel Plus funktsiooni, mis pakub laia valikut OTT (over-the-top) internetipõhist sisu kasutajasõbralikus formaadis. Channel Plus abil moodustub üks nimekiri, mis kombineerib OTT sisu tuttava telekanalite sisuga, lubades kasutajatel valida OTT sisu lihtsalt kanaleid mööda surfates, nagu tavaliselt. Channel Plus funktsiooni saab kontrollida ka rakenduse abil, mis pakub programmisoovitusi.

Koostöös Xumo’ga (www.xumo.ee), pakub Channel Plus kõrgekvaliteedilist tasuta digitaalset sisu sellistelt telekanalitelt nagu Bloomberg, TIME Inc., Condé Nast Entertainment ja The Wall Street Journal. Et tõmmata veelgi suurema publiku tähelepanu, pakub Channel Plus võimalust vaadata sisu ka sellistelt digikanalitelt nagu BuzzFeed, PopSugar ja Mode Media.

LG webOS 3.0 nutiteler pakub lisaks veel mitmeid uusi ja uuendatud funktsioone, et viia kodune meelelahutus uuele tasemele:

  • Channel Advisor analüüsib vaatamisharjumusi ning kuvab saadete vahepeal enimvaadatud programmide infot.
  • Multi-view lubab vaadata kaht erinevat kanalit, või näiteks telekanalit ja Blu-ray filmi samal ajal.
  • Music Player rakendus mängib muusikat läbi webOS 3.0 telerikõlarite isegi siis, kui teler on välja lülitatud.
  • My Channels ja Live Menu on läbinud uuenduse ja saanud mitu alamfunktsiooni, et teha see kasutajatele veelgi kasulikumaks.
  • IoTV rakendus lubab teleriekraanilt juhtida LG ja teiste tootjate nutikaid kodumasinaid, mis ühilduvad LG IoTV-ga.

LG webOS 3.0 nutiteleri platvormiga telereid saab esmakordelt näha 6.-9. Jaanuarini Las Vegases toimuval CES 2016 tehnikamessil.

Head Uudised GoodNews