1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG tutvustab elektroonikamessil CES 2016 uut eksklusiivtoodete kaubamärki LG Signature
LG tutvustab elektroonikamessil CES 2016 uut eksklusiivtoodete kaubamärki LG Signature

LG tutvustab elektroonikamessil CES 2016 uut eksklusiivtoodete kaubamärki LG Signature

LG-SIGNATURETehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tutvustab CES 2016 tehnikamessil uut tipptasemel kodumasinate ja elektroonikatoodete sarja LG Signature. Uuest tipptoodete sarjast saab omaette kaubamärk, mille tooted sisaldavad vaid LG Signature’le omaseid uuendusi. Sarja tooteid tutvustatakse esmakordelt CES messil, mille järgselt algab peagi toodete müük põhiturgudel Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias.

LG Signature tooted on hoolikalt valitud ja kujundatud LG spetsialistide poolt koostöös juhtivate disainiekspertidega. LG Signature tootesarja kuuluvad hetkel teler, külmik, pesumasinad ja õhupuhastaja. Kaubamärgi laienedes lisandub tooteid juurde.

LG Signature toodete kujundamisel oli inspiratsiooniks „olemuse“ visualiseerimine. Toodetelt eemaldati kõik, mis kaubamärgi loomusega kokku ei käinud. Selle tulemusena sündis parima kvaliteediga eksklusiivne tootevalik. LG Signature disaini iseloomustab väljend „Olemuse kunst – The Art of Essence“. Disainis kasutatakse elegantset ja intuitiivset fassaadi, põhimaterjalina võimalikult palju klaasi, lisatud on nutikaid sensoreid ning nähtamatu alus.

Head Uudised GoodNews