1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG tutvustab G2 mini – LG esimest kompakt-nutitelefoni
LG tutvustab G2 mini – LG esimest kompakt-nutitelefoni

LG tutvustab G2 mini – LG esimest kompakt-nutitelefoni

LG G2 miniTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) avalikustab Barcelonas toimuval Mobile World Congress (MWC) 2014 tehnoloogiamessil oma esimese kompakt-nutitelefoni G2 mini. Keskklassi nutitelefon G2 mini on auhinnatud LG G2 väiksem versioon, mis toob premium-klassi nutitelefoni kasutamiskogemuse laiema publikuni.

G2 minile on uute kasutajate meeleheaks üle kantud sellised LG G-seeria kasutajate lemmikseaded nagu privaatsusseade Guest Mode ning kõrvaklappide ja USB ühenduse abiline Plug & Pop. Kuna see kesktaseme nutitelefon on kujundatud vastama kasutajate vajadustele üle maailma, saab seda osta mitmetes variatsioonides: ühe/kahe SIM-kaardiga, 3G/4G LTE ning neljas värvitoonis (must, valge, punane või kuldne).

Tänane nutitelefonide turg on liigitab üle 5-tolliste ekraanidega seadmed premium-klassi ning kuni 4,5 tolliste ekraanidega seadmed keskklassi. 4,7-tollise ekraaniga ja oma klassi parima optimaalse riistvaraga G2 minilt oodatakse, et see täidab nende kasutajate vajadusi, kes otsivad premium-klassi omadustega praktilist nutitelefoni. G2 minil on olemas G2 tuttav tagumine nupp (Rear Key). Selle 4,7-tolline ekraan ja 2,440mAh aku on mõlemad oma klassi parimad ning hele IPS ekraan ja võimas Quad-Core protsessor pakuvad suurepärast võimalust mitmete rakendustega korraga töötamiseks. G2 minil on hetkel kõige uuem Android 4.4 KitKat operatsioonisüsteem.

„G2 mini eesmärk on tuua G2 parimad kasutuskogemused kompaktsemasse keskklassi seadmesse, andes miljonitele uutele klientidele võimaluse LG premium-klassi nutitelefonide kasutamise kogemustest osa saada,” ütles Dr. Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja
tegevjuht. „G2 mini pakub täiuslikku tasakaalu moodsa disaini ja praktilise kasutuskogemuse vahel kompaktses pakendis ilma jõudluses järele andmata.”

G2 mini 3G kahe SIM-kaardiga mudel tuleb esmalt müügile SRÜ riikides, seejärel Lähis-Idas, Ladina-Ameerikas, Aasias ja Euroopas.

Põhiomadused:

* Protsessor:
* 1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE), MSM8226 (3G)
* 1.7GHz Nvidia Quad-Core Tegra 4i (LATAM LTE version)
* Ekraan: 4.7-tolli qHD IPS (960 x 540)
* Mälu: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD Card Slot
* Kaamera: Tagumine 8.0MP / 13.0MP (LATAM LTE version) / Eesmine 1.3MP
* Aku: 2,440mAh (eemaldatav)
* Operatsioonisüsteem: Android 4.4 KitKat
* Mõõtmed: 129.6 x 66.0 x 9.8mm
* Kaal: 121g
* Võrk: Cat. 4 & VoLTE / Cat. 3(LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)
* Ühenduvus: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC (saadaval ainult 4G LTE versioonil)
* Värvid: Titan Black, Lunar White, Red, Gold (olenevalt regioonist)
* Muu: Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window, jne.

Head Uudised GoodNews