1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG tutvustab IFA 2014 tehnoloogiamessil uut G Watch R nutikella
LG tutvustab IFA 2014 tehnoloogiamessil uut G Watch R nutikella

LG tutvustab IFA 2014 tehnoloogiamessil uut G Watch R nutikella

LG G Watch R 1Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) laiendab juunis turule toodud Android Wear kantavate nutiseadmete valikut juba uue tootega tutvustades järgmisel nädalal Berliinis toimuval IFA 2014 messil nutikella G Watch R. LG G Watch R on maailma esimene käekella-stiilis kantav nutiseade, millel on ümmargune plastikust OLED (P-OLED) ekraan, mis katab 100-protsendiliselt kogu ümmarguse ekraani pinna.

Kõige silmapaistvam osa LG G Watch R nutikella juures on selle 1,3-tolline P-OLED ekraan, mis näitab selget pilti isegi ereda päikesevalguse korral ning iga nurga alt vaadates. 1.2GHz Snapdragon 400 protsessoriga G Watch R’il on 4GB mälu, 512MB RAM ja vastupidav 410mAh aku. Android Wear seade jooksutab edukalt kõiki sobivaid rakendusi, mis saadaval Google Play Store’s ning tolmu- ja veekindluse näitajale IP67 vastavalt toimib nutikell kuni 30 minutit ka kuni ühe meetri sügavusel vees.

LG G Watch R 01LG G Watch R edastab õigel ajal ja õiges kohas olulist infot häälteavituste abil. LG tervise- ja fitness rakendusi kasutades saavad kasutajad jälgida oma pulssi tänu sisseehitatud PPG sensorile. Nutikad teavitused pakuvad kasutajatele meeldetuletusi nii vastamata kõnede ja sõnumite kui ka tulevaste kohtumiste, sündmuste, ja ilmaennustuste kohta.

G Watch R’i puhul on LG eriti uhke selle disaini üle, mis meenutab traditsioonilist soliidset käekella. Elegantne ja klassikaliselt ümmargune Androidi seade on paigaldatud vastupidavast roostevabast terasest raami ning võimaldab ühe ekraanile koputusega muuta selle taustapildi erinevateks käekella sihverplaatideks. 22-millimeetri laiune veisenahast rihm annab nutikellale veelgi soliidsema üldmulje.

LG G Watch R saabub põhiturgudele müügile 2014. aasta neljanda kvartali alguses. Hinnad ja saadavuse detailid selguvad igal turul seadme müügi alustamisel.

LG G Watch R 3Põhiomadused:

  • Protsessor: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
  • Ekraan: 1.3-inch P-OLED Display (320 x 320)
  • Mälu: 4GB eMMC / 512MB RAM
  • Aku: 410mAh
  • Operatsioonisüsteem: Android Wear™
  • (ühildub nutitelefonidega, mis kasutavad Android 4.3 ja uuemat tarkvara)
  • Sensorid: 9-Axis (Gyro/ Kiirendusmõõtur/ Kompass), Baromeeter, PPG
  • Värv: must
  • Muu: tolmu- ja veekindel (IP67)
Head Uudised GoodNews