1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG tutvustab järgmise generatsiooni rõivahooldussüsteemi LG Styler
LG tutvustab järgmise generatsiooni rõivahooldussüsteemi LG Styler

LG tutvustab järgmise generatsiooni rõivahooldussüsteemi LG Styler

LG_CES2015_LG Styler 1Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tutvustab CES 2015 tehnoloogiamessil uuendatud versiooni oma unikaalsest rõivahooldussüsteemist LG Styler. Uus kompaktne LG Styler värskendab riideid ilma pesuvahenditeta, olles seega ideaalne lahendus raskesti hooldatavate rõivaesemete, nagu näiteks ülikondade, mantlite ja kampsunite hoolduseks.

LG Styler sisaldab funktsioone, mida ei leia üheltki pesumasinalt. Slyler’i lõhnaeemalduse funktsioon kasutab ebameeldiva  suitsu-, toidu- või higilõhna eemaldamiseks auru. Kasutajad saavad valida kahe erineva aroomi vahel, mis jätavad riietele värske õrna lõhna. Quick Refresh värskendusfunktsioon hoiab riided nähtavalt ja tuntavalt värskemad ning Moving Hanger Action liikuv riidepuu raputab õrnalt rõivaeset, et eemaldada sellelt kõik kortsud. LG Styler’il on ka pükste viikimise programm, mis lisaks pükste värskendamisele, pressib poole tunni jooksul pükstesse ka viigid. Lisaks on seadmel sisseehitatud sooja õhu pump, mis tekitab sooja õhku ning hoiab seda vajalikul temperatuuril, et riided kuivamise ajal kokku ei tõmbaks ega muul moel kahjustada ei saaks.

Styler2_21LG Styler’il on olemas TrueSteam kuuma auru spreitehnoloogia, mida kasutavad ka paljud LG pesumasinad. Vaid nupulevajutusega paisatakse riietele kuum aur, et hävitada 99,9 protsenti bakteritest, mis riietes ja pehmetes mänguasjades pesitseda võivad. LG Styler’i auruga steriliseerimise funktsiooni on tunnustanud ka Briti allergiafond British Allergy Foundation (BAF) ja Korea rõivatestimise ja –teadusinstituut Apparel Testing & Research Institute (KATRI). Intertek’i poolt läbi viidud testid kinnitasid, et LG Styler eemaldab 90-minutilise sterilisatsioonitsükli ajal ligi 92 protsenti perkloroetüleenist – peamisest kemikaalist, mida kasutatakse keemilises puhastuses ning mida peetakse kantserogeenseks.

LG Styler’il on olemas ka teistelt LG kodumasinatelt tuttav Smart Diagnosis funktsioon, mis annab omanikule nutitelefoni kaudu teada, kui seade vajab hooldust või parandust. NFC-ühenduse abil saavad kasutajad vaid nutitelefoniga Styler’it puudutades laadida sellesse eelnevalt nutitelefoni alla laetud pesutsükleid.

Styler2_11Võrreldes LG Styleri esimene mudeliga, on uue seadme suurust vähendatud 30 protsenti. Maitsekas ümmarguste äärte ja alumiiniumist käepidemega klaasist uks muudab uue seadme sobivaks igasse interjööri. Styler’i kontrollnupud asetsevad puutetundlikul paneelil ning need on valgustatud pehme õrna valgusega. Styler töötab väga vaikselt, tekitades ainult 40dB häält.

„Mida kiiremaks muutub meie elutempo, seda keerulisem on leida aega oma riiete hooldamiseks,“ ütles LG Home Appliance & Air Solution Company president ja tegevjuht Seong-jin Jo. „Professionaalsed pesuteenused ei ole mitte ainult kallid, vaid võivad riideid pikaajalisel kasutamisel ka kahjustada. LG Styler aitab kasutajatel oma garderoobi üle kontrolli hoida ning on hea alternatiiv pesuteenustele, hoides mantlid, kampsunid, pluusid ja muud rõivaesemed kauem hea väljanägemisega.“

Põhiomadused:

  • Korraga saab värskendada 4 riideeset korraga
  • Lihtne pükste viikimine
  • Kuuma õhu pumba tehnoloogia
  • Steriliseerimistsükkel (sertifitseeritud Intertek’i poolt)
  • Õrn kuivatus õrnadele riideesemetele
  • Smart Diagnosis tõrketuvastusprogramm
  • NFC
Head Uudised GoodNews