1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG tutvustab uut nutitelefoni kasutajaliidest LG UX 5.0
LG tutvustab uut nutitelefoni kasutajaliidest LG UX 5.0

LG tutvustab uut nutitelefoni kasutajaliidest LG UX 5.0

LG-UX-5-01Koos LG G5 turuletulekuga tutvustab tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG)  ka uusimat mobiilseadmetele mõeldud kasutajaliidese versiooni LG UX 5.0. Androidi Marshmallow operatsioonisüsteemil põhinev uus kasutajaliides pakub suuremat mugavust ning paremat kontrolli LG Friends lisamoodulite üle, lisades ka uusi funktsioone, mis lasevad kasutajal maksimaalselt G5 potentsiaali ära kasutada. UX 5.0 tuleb kasutusele kõigil LG tulevastel nutitelefonidel.

LG UX 5.0 kõige erilisemaks osaks on LG Friends Manager lisaseadmete haldusrakendus, mis lubab kasutajatel lihtsalt ühendada ja kontrollida LG Friends lisamooduleid ja –aksessuaare, laadides lihtsalt alla ja installides Google Play Store rakendustepoest kõik vajalikud rakendused.

LG-UX-5-04

LG Friends Manager loob igale LG Friend seadmele erineva vaate. Näiteks ühendudes 360 CAM kaameramooduliga, näitab G5 ekraan fotosid ja olemasolevaid pildistamisrežiime.

LG UX 5.0 suurimaks eeliseks on selle täiustatud LG G5 kaamera tugi. Pildi ja video jäädvustamine on muudetud veelgi nauditavaks tänu sellistele funktsioonidele nagu:

  • Zoom In and Out – sisse- ja väljasuumimine lülitudes sujuvalt tavalise 78-kraadise objektiivi ning 135-kraadise lainurkobjektiivi vahel, lihtsalt ekraanil sõrmedega suumides.
  • Auto Shot – Gesture shot käeviipega pildistamise täiustatud versioon, mis aitab selfie’sid teha, aktiveerides pildistamise funktsiooni kohe, kui kaamerasilm tunneb ära kasutaja näo.
  • Multi View – jäädvustab erinevaid vaatenurki, kasutades samal ajal nii eesmist kui ka tagumist G5 kaamerat ning LG 360 CAM.
  • 360 Wallpaper – LG 360 CAM mooduliga tehtud fotosid saab näidata 360-kraadise panoraamina, liikudes G5-ga sünkroniseeritult kaasa.
  • Pop-out Picture – kombineerib kaks samal ajal tehtud fotot üheks tavalise ja lainurk-kaameraga tehtud raamistatud fotoks.

LG-UX-5-05

LG UX 5.0 suurendab nutitelefoni kasutajamugavust järgmiste funktsioonidega:

  • New Home – LG kombineeris oma avaekraani rakenduste vaatega App Drawer, et lihtsustada kasutajamugavust.
  • LG Health – terviserakendus, millel saab alustada algaja režiimist ning lülituda järgmisele tasemele jõudes edasijõudnute režiimi, püsides motiveerituna ja nähes visuaalselt oma progressi.
  • Always-on – alati sisselülitatud ekraan näitab kuupäeva, teateid ja uue sõnumi ikooni.
  • Smart Doctor – nutitelefoni lahendused ja nõuanded vastavalt kasutaja harjumustele.
  • World Clock – näitab valitud maailma linnade aega ning sünkroniseerib need automaatselt kohaliku ajaga, et muuta lihtsamaks kohtumiste ja kõnede ajastamise.
  • File Manager – lihtsustab G5 navigeerimist pakkudes otseligipääsu igale kaustale, näidates üleval kaustade järjekorda.
  • Diverse Security Method – lisaks LG tuttavale Knock Code lukustussüsteemile, on LG UX 5.0 liidesele lisatud ka täpne sõrmejäljelugeja, et pakkuda veel rohkem mugavust ja turvalisust.

VAATA LG UX 5.0 VIDEOT!

Head Uudised GoodNews