1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG uued pesumasinaid ühenduvad nutitelefoniga
LG uued pesumasinaid ühenduvad nutitelefoniga

LG uued pesumasinaid ühenduvad nutitelefoniga

LG uued pesumasinaid ühenduvad nutitelefonigaTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) näitab oma 2014. aasta InnoFest tootetutvustuse üritusel uusi ökonoomseid
eestlaetavaid pesumasinaid. Revolutsioonilist TurboWashTM tehnoloogiat kasutavate energiasäästlike pesumasinate pesutsükkel kestab vaid 59 minutit. Pesumasinad kasutavad Near Field Communication (NFC) tehnoloogiat, mis võimaldab neil vahetada andmeid nutitelefonidega.

Kõik 2014. aasta seeria mudelid on tänu TurboWashTM tehnoloogiale 40 protsenti energiaefektiivsemad kui A+++ reitinguga pesumasinad. Kuni 15 protsenti väiksema energiakuluga LG pesumasinad aitavad tarbijatel vähendada elektri tarbimist ning seeläbi ka nende ökoloogilist jalajälge. LG TrueSteamTM tehnoloogia aitab riietelt eemaldada ka raskemat mustust, lõhna ja kortse. Selle nutika tehnoloogia abil jäävad ka kõige õrnemad riideesemed pehmeks ja värskeks ning säilitavad oma algse kvaliteedi ilma keemiliste pesupehmenditeta.

LG TurboWashTM tehnoloogiaLG TurboWashTM tehnoloogia

LG TurboWashTM vähendab märgatavalt pesupesemise aja- ja energiakulu. Pihustades umbes 120 sekundi jooksul vett otse riietele, aitab see kaasa 6Motion Direct Drive tehnoloogia pesu- ja loputusvõimsusele ning aitab kogu pesutsüklit kiirendada. Seega kestavad populaarseimad pesuporgrammid – Cotton, Cotton Large, Mix ja Easy Care – algusest lõpuni vaid 59 minutit. TurboWashTM režiim vähendab pesupesemise energiakulu kuni 15 protsenti ning veekulu kuni 40 protsenti.

LG 6Motion Direct Drive tehnoloogia

LG 6Motion Direct Drive tehnoloogia saab tõhusa riidehoolduse eest jätkuvalt tunnustusi. Kasutades kuut erinevat pesemisfunktsiooni pakub see nutikas süsteem erinevatele kangastele kohandatud pesutsükleid. LG 6Motion Direct Drive hoiab ära kortsude tekke ning vähendab kangakahjustusi.

Tänu arenenud Inventer Direct Drive mootorile töötavad LG ökonoomsed pesumasinad kindlamalt ja vaiksemalt. LG pakub vastupidavuse kinnituseks mootoritele 10-aastast garantiid. VDE, Saksamaa teaduslik ja tehnoloogiline ühendus, on andnud Inverter Direct Drive mootorile sertifikaadi lausa 22-aastase eluea kohta.

LG TrueSteamTM tehnoloogiaLG TrueSteamTM tehnoloogia

LG uusimad eestlaetavad pesumasinad sisaldavad ka TrueSteamTM tehnoloogiat, millega kasanevad Steam Refresh auruvärskendi, Allergy Care allergiahoolduse ning Steam Softener aurupehmendi seaded. Steam Refresh kasutab vee asemel sügavpuhastuseks veeauru, eemaldades kortsud ja ebameeldiva lõhna riietelt vaid 20 minutiga. LG TrueSteamTM tehnoloogia aitab eemaldada ka allergeenid, lestad ja allesjäänud pesuaine. Steam Softeneri funktsioon paiskab pesumasina trumlisse 20 minutit pärast pesutsükli lõppu auru, mis annab turvalise ja efektiivse alternatiivi tavapärastele keemilistele pesupehmendajatele.

Ühenduvus nutitelefoniga

Ühenduvus nutitelefonigaNear Field Communication (NFC) funktsioon võimaldab nutitelefoni ja LG nutiseadme vahel kiirelt andmeid vahendada. NFC tehnoloogia abil saab kasutaja laadida alla uusi pesuprogramme, nagu näiteks villapesu, beebiriiete hooldus ja külmpesu. Programmi saab tööle panna puudutades oma nutitelefoniga pesumasinal olevat NFC Tag On sümbolit. NFC tehnoloogia on kasutusel ka Smart DiagnosisTM funktsiooni juures, mis aitab kasutajal kiirelt ja efektiivselt otsida lahendust igale väiksemalegi tõrkele, enne kui sellest suurem probleem tekib.

Eco-Hybrid kuivati

LG Eco-Hybrid kuivati sisaldab energiasäästlikku programmi Eco ning kiiret programmi Speed, lastes kasutajal valida optimaalse energia- või ajasäästu vahel. Kasutades kuumuspumba tehnoloogiat, saavutab Eco programm kuni A+++ -10% energiasäästu, samal ajal kui Speed funktsioon pakub kuni A++ energiatõhusust, vähendades kuivatustsükli aega kuni 30 protsenti.

Kuivatid on varustatud Auto Cleaning System puhastussüsteemiga, mis puhastab kuivati jahutit kuni seitse korda pesutsükli jooksul. See vastupidav süsteem optimeerib nii energiasäästu kui ka kuivatamise võimsuse.

Head Uudised GoodNews