1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG uus nutitelefon G3 aitab olulist meeles pidada
LG uus nutitelefon G3 aitab olulist meeles pidada

LG uus nutitelefon G3 aitab olulist meeles pidada

3_G3_Colour_Range (Large)Nutitelefon on paljude tarbijate jaoks nende digimaailma keskus. Tõenäoliselt veedame me oma nutitelefonidega rohkem aega, kui ühegi teise seadmega. Tehnoloogia arenguga lisanduvad seadmetele tihti uued ja üha keerukamad funktsioonid, tihti pole aga tarbijatel lihtsalt aega neid endale selgeks teha. LG rõhus G3 nutitelefoni väljatöötamisel lihtsusele ning vältis rakendusi, mis on liiga keerulised, ei tööta hästi või on lihtsalt ebavajalikud. LG G3 eesmärk on pakkuda arenenud tehnoloogiat võimalikult lihtsana.

G3-e kasutajakeskkonna keskpunktiks on Smart Notice funktsioon, mis annab õigel ajal teada uuendustest ja pakub infot loomulikus kõnekeeles, vabastades kasutaja selle info otsimisest. Smart Notice jälgib telefoni kasutamismustreid ning pakub nende põhjal erinevaid soovitusi ja meeldetuletusi olenevalt kellaajast, nädalapäevast, sündmusest, telefoni olekust või rakenduste kasutamisest. Näiteks tuletab see meelde vastamata kõnele tagasi helistada, aitab meeles pidada lähedaste sünnipäevi, soovitab aeg-ajalt kasutud rakendused telefonist kustutada, annab tagasisidet treeningute kohta, teatab muudatustest liikluses, ilmamuutustest ning soovitab muuta seadeid või leida uusi rakendusi olenevalt telefoni asukohast.

4_G3_Metallic+Black_Home (Large)LG G3 puhul on telefoni lihtsustamiseks täiustatud ka nutitelefoni kaamerat. Laseriga autofookus võimaldab teha teravamaid fotosid kui varasemad mudelid. Koos 13MP kaameraga töötab laseriga autofookus sarnaselt seadmetele, mida kasutatakse ehitustel ja sisekujunduses: murdosa sekundi jooksul heidab autofookus infrapunakiired pildistatavale objektile ning sensor tuvastab kiirte murdumise ja tagasipõrkumise. Kaugusmõõdik aitab saavutada täpse fookuse objektil või inimesel ning järgida nende liikumist. Lisaks on kaameral üheaegne video salvestamise ja pildistamise võimalus, optiline pildi stabilisaator, geograafiline sildistamine, näotuvastus ning ülisuure ulatusega pildistamine (HDR). Kuna selfie’de tegemine muutub aina populaarsemaks, pöörati suuremat tähelepanu ka eesmisele kaamerale: 2,1MP kaamera laseb teha häid pilte ka hämaruses ning integreeritud taimer alustab lugemist, kui kasutaja liigutab vaid oma kätt kaamera ees.

LG G3 rakenduste hulgas on veel juba tuttavad turvalisuse lahendused: KnockCode ja KnockON lukustab telefoni kasutamise varguse korral. Nutikas klahvistik Smart Keyboard õpib kasutaja trükkimise iseärasusi, võimaldades trükkida kiiremini ning vähemate kirjavigadega.

Head Uudised GoodNews