1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LG võitis IDEA 2014 disainikonkursil mitmeid auhindu
LG võitis IDEA 2014 disainikonkursil mitmeid auhindu

LG võitis IDEA 2014 disainikonkursil mitmeid auhindu

LG IDEA Award_Gold SilverTehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) tooteid tunnustati International Design Excellence Awards (IDEA) disainiauhindade jagamisel. Kõige märkimisväärsema tunnustuse sai ettevõte oma töö eest nutitelerite operatsioonisüsteemiga webOS. 1980. aastal loodud IDEA disainikonkurssi toetab tööstusdisaini ühing Industrial Designers Society of America (IDSA). IDEA eesmärk on tõsta ettevõtete ja avalikkuse teadlikkust tööstusliku disaini tähtsusest.

IDEA disainiauhinna pälvinud LG operatsioonisüsteemi webOS on mugav ja lihtne kasutada. Kergesti navigeeritava menüü abil võimaldab süsteem kasutajatel kiiresti ja lihtsalt sisu ning teenuste hulgas valikuid teha. LG webOSi algset seadistamist abistab animeeritud tegelane BeanBird, kes selgitab kõiki teleri kasutajasõbralikke iseärasusi ja võimalusi.

LG IDEA Award_webOS Bronze[2]Lisaks omistati LG’le IDEA 2014 kuldne auhind Air Washer õhupuhasti elegantse ümara vormi ja tervisesõbralike funktsioonide eest. Teiste IDEA’l autasustatute hulgas on ka Door-in-Door külmkapp (mudel R-F826VJSB) ja Steam õhuniisutaja, mis said mõlemad hõbedased auhinnad. Kõik kolm LG toodet on võitnud ka iF Design 2014 ja Red Dot Award 2014 auhindu.

Head Uudised GoodNews