1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LG võitis Red Dot Awards’il 33 disainiauhinda
LG võitis Red Dot Awards’il 33 disainiauhinda

LG võitis Red Dot Awards’il 33 disainiauhinda

LG G Flex
LG G Flex

Tehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) taset disainivaldkonnas tunnustati sel aastal 33 Red Dot Awards autasuga. Sealhulgas pälvisid maineka „Best of the Best“ ehk parimast parima tiitli kaks ettevõtte toodet – innovatiivne G Flex nutitelefon ning Smart 3D Blu-ray kodukinosüsteem. Rohkem kui 4800 osalejaga rahvusvaheliselt tunnustatud disainikonkurss Red Dot Awards on iF Design Awards ja IDEA disainikonkursi kõrval üks kolmest valdkonna kõige olulisemast disainikonkursist.

„Tänavused Red Dot konkursi tulemused kinnitavad meie pühendumust luua kauneid tooteid igas tootekategoorias,“ ütles Dr. Scott Ahn, LG peatehnoloog. „Oleme oma selleaastaste tulemustega eriti rahul, arvestades seda, et ületasime oma mulluse tulemuse, mis oli 27 auhinda ja üks „Best of the Best“ tiitel Curved OLED teleri eest.“

LG Smart 3D Blu-ray
LG Smart 3D Blu-ray

LG G Flex, mis võitis 2014. aasta iF disainikonkursil kulla, on selge tunnus LG innovatsiooni juhtivast tasemest. Ergonoomilise disaini ning inimese näokumerusi järgiva nõgusa kerega seade oma 6-tollise ekraani ning mugava kujuga pakub täielikku kasutajakogemust.

LG Smart 3D Blu-ray kodukinosüsteem (mudel BH9540TW) on varustatud 1460W 9.1 kanalisüsteemiga ja pakub suurepärast videokvaliteeti. Kena musta ja hõbedaga mudel täiendab iga kaasaegset lameda ekraaniga telerit ning on disainitud nii, et see sobiks pea igasse elutuppa.

Teiste LG toodete hulka, mida 2014 Red Dot konkursil tunnustati, kuulusid näiteks LG mikrolaineahi (mudel LMHM2237ST) LG G2 nutitelefon, LG G Pad 8.3 tahvelarvuti, 77-tolline ULTRA HD CURVED OLED teler (mudel 77EC9800), LG Door-in-Door külmikud musta roostevaba terase disainiga (mudel V9500), pesumasinad, gaasipliidiplaadid ning LG Lifeband Touch fitness käepael.

Head Uudised GoodNews