1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LHV Noortepank alustab: Eesti noor, me teame, et sa oled väge täis!
LHV Noortepank alustab: Eesti noor, me teame, et sa oled väge täis!

LHV Noortepank alustab: Eesti noor, me teame, et sa oled väge täis!

Eesti noor, me teame, et sa oled väge täis. Oled osa uuest põlvkonnast. Oled loominguline, arukas ja julge. Oled tegija! Sa oskad hinnata vabadust ja sinu jaoks on oluline väärtuspõhine ühiskond. Sinu sees on see energia, optimism ja tahe, mis kujundab homse Eesti. Homse maailma.

LHV tahab sind kõnetada. Tahame astuda sinuga diskussiooni, jagada sulle rahatarkust ja luua sinuga koos. Me teame, et raha ei ole elus põhiline, kuid rahaga tuleb osata ringi käia ja see enda jaoks tööle panna. Usume, et noored hindavad oma homset päeva paremaks kui tänast. Tahavad teha targemaid otsuseid, nautida elu ning olla oma otsustes mässumeelsed ja julged.

LHV on Eesti pank ja soovime, et Eesti oleks pidevalt arenev ja parem. Just tulevikku silmas pidades sai loodud LHV Noortepank, mis alustab juba täna. See ei ole lihtsalt pangateenuste pakett, see on uudne ja teistmoodi lähenemine, millega tahame jõuda kuni 25-aastaste noorteni. Noortepank on kasvav ja arenev. Tänane on alles algus ja tulemas on palju ägedat. Me tahame sinuga koos luua kasuliku ja toetava, parima pangateenuse.

Alustame lihtsalt ja mugavalt. Uuri järele ja mõtle kaasa. Lisaks sellele, et LHV Noortepangas on sulle eurodes maksed tasuta ja saad kõiki pangaasju ajada kasvõi käigu pealt mobiilipangas, tutvustame sulle:

  • LHV Noortekaart
    Silmapaistvalt äge viipemakse võimalusega tasuta pangakaart. Sellega makstes, pannakse sind tähele. Noortekaart annab kasulikke soodustusi ja seda kasutades võid võita auhindu.
  • Mikroinvesteerimine
    Kui soovid alustada raha kogumist ja investeerimist, siis see on lihtsaim viis. Kui maksad, siis maksa ka endale. Deebetkaardiga makstes saad iga kord koguda raha enda Kasvukontole ja niiviisi investeerida börsil kaubeldavatesse fondidesse.
  • Õppelaen
    LHV teenuste hulgas oli õppelaen seni puudu, kuid on tähtis, et vajaduse korral on see noortele õppijatele olemas. Õppelaenu saab tänasest taotlema hakata.

Loe Noortepanga kohta veel ja liitu: lhv.ee/noor.

Meil on selline tunne, et midagi suurt on alanud. Mis tuleb, saab olema huvitav, sest on palju uusi mõtteid, mida sinuga jagada ja mille elluviimiseks töö juba käib. Me tahame, et sa saaksid olla sina ise ja tegutseda nii, nagu sulle meeldib. Mis puudutab raha, saame sulle toeks olla.

Ja muide. LHV Noortepanka aitab meil tutvustada Tommy Cash, kes on ka julge, loominguline, sihikindel ja aktiivne. Ta teeb asju omamoodi ja tal on mõju. Tommy valis LHV, sest oleme Eesti pank ja meeldime talle.

tommy cash ei põle ega vedele niisama. tommy cash liigub kiirelt ja on väge täis. tommy cash on pangas. LHV pangas.

Ootame sind.

LHV

Head Uudised GoodNews