1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LHV TRADER – kauplemisplatvorm investorile
LHV TRADER – kauplemisplatvorm investorile

LHV TRADER – kauplemisplatvorm investorile

image
Foto allikas: fp.lhv.ee

Kauplemisplatvormi LHV Trader kasutamisaktiivsus kasvas möödunud aastal 18%. Uued huvilised saavad LHV Traderit nüüd kolm kuud tasuta kasutada ning osaleda kauplemisplatvorme tutvustavatel seminaridel.

2014. aastal tegid kliendid LHV Traderi platvormi abil 97 003 tehingut ehk 18% rohkem tehinguid kui aasta varem. Kõige enam kauplesid kliendid mullu Apple’i, Tesla ja Alibaba aktsiatega. Fondidest olid populaarsed Nasdaq 100 indeksfond, naftafondid ja võimendusega fondid. Lisaks kaubeldi hoogsalt ka mainitud väärtpaberite optsioone ning nafta ja USA indeksfutuuridega.

„LHV Trader on hea tööriist kauplejale, kes teeb rohkem kui viis tehingut kuus. Kauplemisplatvormiga on väga rahule jäänud ka päevakauplejad, kelle tehingute arv võib ulatuda üle 1000 tehingu kuus,“ tutvustas LHV maaklertegevuse juht Alo Vallikivi. „Tänasest alanud kampaaniaperioodil liitujad saavad kauplemisplatvormi LHV Trader kasutada kolm kuud haldustasuta. Kolmekuuline periood annab hea võimaluse tootega tutvumiseks, lisaks korraldame sellel perioodil ka mitmeid toetavaid seminare,“ rääkis Vallikivi. Kampaania kestab 23. veebruarini.

Kauplemisplatvorm LHV Trader on mõeldud eelkõige aktiivsele aktsia- ja optsioonikauplejale. LHV Traderil on Eesti investoritele pakkuda mitmeid eeliseid, nagu kiired rahakanded, reaalajas hindade kuvamine, eestikeelne tugi ning Eesti seadusandlusele kohalduvad maksuraportid. Klientide sisestatud tehingukorraldused täidetakse enamasti kiiremini kui sekundiga. LHV maaklerid on valmis abistama ja vastama tekkinud küsimustele tööpäevadel kella üheksast hommikul kuni üheteistkümneni õhtul.

LHV Trader annab ligipääsu kogu maailma eel- ja järelkauplemisturule, aktsiate, futuuride ja valuutadega kauplemisele ning võimaldab kasutada võimendust, lühikeseks müüki ja välja kirjutada optsioone. Platvorm võimaldab ööpäev ringi maailma väärtpaberiturgudel tegutseda lauaarvutis ja mobiilis. Konto miinimumvara nõue on 5000 USA dollarit.Platvormi kasutamiseks on vajalik investeerimisteenuste- ja Traderi leping. Vaata lähemalt: www.lhv.ee/trader.

 

Head Uudised GoodNews