1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LOOVTASE MAAILMA TIPULE LÄHEMALE! Eesti reklaamiagentuur Imagine palkas maailma juhtiva loovstrateegi
LOOVTASE MAAILMA TIPULE LÄHEMALE! Eesti reklaamiagentuur Imagine palkas maailma juhtiva loovstrateegi

LOOVTASE MAAILMA TIPULE LÄHEMALE! Eesti reklaamiagentuur Imagine palkas maailma juhtiva loovstrateegi

Alejandro Masferreri
Alejandro Masferreri

Eesti reklaamiagentuur Imagine palkas maailma juhtiva hispaanlasest loovstrateegi Alejandro Masferreri, kes on muuhulgas teinud koostööd mainekate brändidega nagu Facebook, Saint Laurent ja Adidas.

Karjääri jooksul enam kui 30’s riigis loovkontseptsioone välja töötanud Masferreri eelmine töökoht oli maailma ühes tuntumas digitaalagentuuris The Pop Up Agency, mille loojateringi ta ka ise kuulus.

Masferreriga tekkis Imaginel kontakt Cannes Lions loovusfestivalil ja 2015. aasta lõpus otsustatigi teha pakkumine. Masferrer liitus Imaginega viieks kuuks, et viia agentuuri strateegiline loovtase maailma tipule lähemale.

“Jõulude paiku sain Imaginelt kutse. Ma polnud varem Eestis töötamisest mõelnud. Pakkumine oli nagu välk selgest taevast. Võtsin endale väikse mõtlemisaja, aga sisuliselt otsustasin kohe pakkumise kasuks, kuna see tundus minu jaoks tõesti huvitav ja mind vaimustas Imagine omanike soov saada maailma loovaimaks agentuuriks. Loodan väga, et suudan oma visiooniga Imaginele abiks olla ning aidata neil eesmärgid saavutada. Pole välistatud, et jätkan Eesti perioodi lõpus sarnaste projektidega üle maailma,” sõnas Masferrer.

Alejandro Masferreri-2

Imagines töötab Masferrer täiskohaga, kuid käib samal ajal ühe nädala kuus Elisava (Barcelona) ning IED School (Madrid) ülikoolides loenguid andmas.

“Kui me hakkasime 2014. aasta lõpus, 2015. aasta alguses arendama enda strateegilist ja loovtaset, saime oma jõududega hakkama. Mingil hetkel tundsime, et meil on vaja kedagi, kes oleks meist oluliselt tugevam ja kes suudaks meid poole aastaga rohkem edasi viia kui me ise suudaks end sellele tasemele viia ehk kolme-nelja aastaga. Sellepärast otsustasime kaasata maailma tipptasemel loovstrateegi, kes toob meie teami teadmised ja tehnikad, et eesmärgini kiiremini lähemale jõuda,” kommenteeris Imagine asutaja ja loovjuht Margo Kütt.  “Alejandro on kõik selle maailma ühes huvitavamas agentuuris The Pop Up Agency läbi teinud ning tippturundajatega koos töötades omandanud kõik selle, mida meil täna vaja. Ikka selleks, et edasi areneda ja maailma tipule lähemale jõuda ja oma klientide probleemidele kõige paremaid lahendusi pakkuda”

Imagine on 2003. aastal asutatud reklaamiagentuur, mis kuulub käibelt Eesti kolme juhtiva reklaamiagentuuri hulka. 2015. aastal hinnati Imagine loovuse tase Baltikumis 6. koha ja Eestis 2. koha vääriliselt.

Head Uudised GoodNews