1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Loovusfestivali “Kuldmuna 2015” raames selguvad reklaamimaailma parimad
Loovusfestivali “Kuldmuna 2015” raames selguvad reklaamimaailma parimad

Loovusfestivali “Kuldmuna 2015” raames selguvad reklaamimaailma parimad

10431690_797178157032561_7519446953792072798_nTänasest võetakse vastu kandidaate 17. korda toimuvale Loovusfestivalile “Kuldmuna 2015”,  kus saavad tunnustuse möödunud aasta parimad reklaamimaailma tegijad. Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu (ETKAL) poolt korraldatava konkursi auhinnagala toimub 6. märtsil Lennusadamas.

Töid saab esitada reklaami-, disaini-, digitaalse reklaami, meedia, PR ning üritusturunduse kategooriasse. Lisaks kuulutataksee välja parim agentuur, premeeritakse parimat klienti ning üks legendaarne tegija saab pärjatud Elutööauhinnaga.

“Reklaamimaailma oodatuim üritus “Kuldmuna” tuleb ka sel aastal tuntud headuses,” kinnitas ETKALi juhatuse liige Tõnu Kõva. “ Oleme teinud head ettevalmistustööd ja saanud Eestisse kohale ka tunnustatud väliseksperdid, kes töid hindavad,” lisas ta.

Kuldmuna eesmärk on väärtustada parimaid ideid ja loovlahendusi, sest need on äritulemuste saavutamisel aina olulisemad, kinnitavad mitmed põhjalikud uuringud.

Loovusfestivali Kuldmuna  raames toimub Noortekonkurss Pesamuna, kus kuni 28-aastased loojad saavad mõõtu võtta. Konkursile saab registreeruda alates 9. veebruarist ja teema saavad kõik meeskonnad 26. veebruari hommikul.

Möödunud aastal kandideeris Loovusfestivalil Kuldmuna kokku 549 tööd.

Konkursitöid Kuldmuna 2015 konkursile saab esitada 2.- 26. veebruarini aadressil www.kuldmuna.ee.

Kuldmuna toimub Eesti loovagentuuride iga-aastase loovusfestivalina alates 1998. aastast eesmärgiga tunnustada Eesti parimaid turunduskommunikatsioonilahendusi ning valdkonna silmapaistvamaid tegijaid.

ETKAL on 2013. aasta kevadel asutatud Eesti üritusturundus-, reklaami-, meedia-, PR-, disaini- ja digiagentuurideühine katusorganisatsioon. ETKAL-i eesmärkideks on turunduskommuni-katsioonivaldkonna arendamine Eestis, sektori maine ja ühiste seisukohtade kujundaminening huvide esindamine suhtluses avaliku võimu ja teiste osapooltega.  

 

Head Uudised GoodNews