1. Avaleht
  2. Toode
  3. LUSTLIK VÕIMALUS KOGU PERELE! Laupäeval saab Põhjaka restorani kokkade kõrval kaasa hakkida!
LUSTLIK VÕIMALUS KOGU PERELE! Laupäeval saab Põhjaka restorani kokkade kõrval kaasa hakkida!

LUSTLIK VÕIMALUS KOGU PERELE! Laupäeval saab Põhjaka restorani kokkade kõrval kaasa hakkida!

Foto: Siim Vahur
Foto: Siim Vahur

Juba sel laupäeval leiab Põhjaka mõisa hoovil aset järjekordne Kahvliahvi kokakooli lustlik kogupere-häppening, mille raames avaneb külastajatele erakordne võimalus restorani väliköögis tippkokkade kõrval kaasa hakkida.

“Avame Põhjakal kahvliahvikohviku, kus pakume oma perede lemmikuid Põhjakalt,” ütles Põhjaka mõisa restorani armastatud kokk Ott Tomik. “Kel isu, saab kööki appi tulla!” Tomiku sõnul sisaldab menüü näiteks pannkooki kitsejuustukreemi ja peedipestoga, legendaarset rabarberi-piparmündi limonaadi ning metsikult head jäätisekokteili, kuhu marjadele lisaks peidetud mõisapõllu tervislikku rohekraami.

Foto: Siim Vahur
Foto: Siim Vahur

Kahvliahvi kokakoolis annavad lisaks Ott Tomikule tunde ka toidublogija Mari-Liis Ilover ning Viljandis asuva Rohelise maja kohviku pererahvas Kaari ja Enn Onnid lastega.

Toidudisaini töötoas tuuakse lauale söödavad metsaannid, millest valmistatakse põnevaid ehteid moekunstnike Anu Samarüütli ja Karolin Kuusiku ning teatrikunstniku Kaili Viidase kääride taktis.

Hetkel on veel viimased kohad vabad, päevakava ja registreerimise juhise leiab Kahvliahvi kokakooli Facebooki-lehelt: facebook.com/kahvliahvid.

VAATA EELMISE AASTA SÜNDMUSE GALERIID!
Fotod: Siim Vahur

Head Uudised GoodNews