1. Avaleht
  2. Toode
  3. MAITSEV! Aprillist saavad magusasõbrad nautida uut Alma desserdisarja
MAITSEV! Aprillist saavad magusasõbrad nautida uut Alma desserdisarja

MAITSEV! Aprillist saavad magusasõbrad nautida uut Alma desserdisarja

Alma dessertAlates aprilli algusest on Eesti poodides müügil Valio uus Alma Dessert sari, mis rõõmustab magusa­sõpru juustu-, õuna- ja rummikoogimaitseliste kohupiimakreemidega.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul on Valio viimaste aastate uudistoodete seas olnud mit­meid magustoitudest innustust saanud jogurteid ja kohupiimakreeme, mis kõik on tarbijate seas väga sooja vastuvõtu pälvinud.

„Näiteks oli Alma Muah! crème brûlée maitseline koorejogurt uuringufirma Nielsen andmetel 2014. aasta edukaim uudistoode piimatoodete kategoorias. Väga hästi on läinud ka Alma muraka-juustukoogi maitselisel jogurtil, crème brûlée maitselisel kohupiimakreemil, piparkoogimaitselisel kohu­piimakreemil ja rummimaitselise ploomimoosiga kohupiimahõrgutisel. Lõime Alma Dessert kohupiima­kreemide sarja inspireerituna koogimaitsetest, et pakkuda kergemat ja tervislikumat alternatiivi kookidele – uued kohupiimakreemid sisaldavad tavapärastest kookidest vähem kaloreid ja suhkruid ning on ka heaks valguallikaks,“ rääkis ta.

Puhtast Eesti piimast valmistatud säilitusainetevaba Alma Dessert kohupiimakreemide seeria pakub magusasõpradele juustu-, õuna- ja rummikoogimaitseid ning sobib hästi magustoiduks neile, kes on sunnitud gluteenitalumatuse tõttu neist armastatud kookidest hoiduma.

„Klassikaline juustukook on saanud lahutamatuks osaks restoranide ja kohvikute menüüst, mistõttu kuulub see ka meie koogisarja.  Õunakoogi maitse on kui hõrk kreemise konsistentsiga mälestus suvest ja maavanaema küpsetistest. Ning mõistagi ei puudu valikust ka juba aastakümneid eestimaalaste lemmikkookide hulka kuuluv legendaarne rummikook, mille maitsele lisab pidulikkust hõrgutav rummiaroom,“ kirjeldas Kalbin Alma Dessert kohupiima­kreemide maitsevalikut.

Valio Eesti on üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid. Peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eesti farmide toorpiimast valmistatud Valio Eesti tooteid leiab ka Lätist, Leedust, Venemaalt, Itaaliast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest. Rohkem kui 360 töötajaga Valio Eesti on juhtivaid kohalikke toorpiima kokkuostjaid, piimatoodete, sh juustude, eksportijaid ning Võru ja Laeva üks suurimaid tööandjaid. Ettevõtte tootevalikust leiab igapäevaseid, aga ka funktsionaalseid piimatooteid, mille aluseks on Valio rahvusvahelise kontserni teaduslikud uuringud ja uued tootmismeetodid. Valios läbi viidud teadustööd on hinnatud ka Nobeli preemiaga.

Head Uudised GoodNews