1. Avaleht
  2. Toode
  3. Märgilise tähendusega Note seeria uustulnuk – Samusng Galaxy Note 4
Märgilise tähendusega Note seeria uustulnuk – Samusng Galaxy Note 4

Märgilise tähendusega Note seeria uustulnuk – Samusng Galaxy Note 4

SM-N910_Charcoal Black_Combination-Pen_018Samsung Electronics. Co., Ltd. teatas täna oma lipulaeva Galaxy Note seeria täiendamist uue Galaxy Note 4ga.
Galaxy Note 4 pakub kasutajale ainulaadset ja võimsat kogemust tänu S Pen’i ja ülimale ekraanikasutamise kogemusele.

“Galaxy Note seeria näitab erakordset tehnoloogia innovatsiooni tööstusharus. Seadme suurem ekraan ja ikooniline S Pen loovad uue standardi nutitelefonide kultuuris,” ütles JK Shin, CEO Samsung Electronics IT- ja Mobiilside juht.

Maris Kikans, Samsung Electronics Baltics mobiilsete seademete juht lisas, et pidev tehnoloogia areng lihtsustab inimeste elu. “Uus Galaxy Note 4 ühendab endas viimast tipp-tehnoloogiat, mida üks kasutaja oma elu parandamiseks mobiilselt seadmelt oodata võiks.”

Jõuline esitlus, mis tähendab sulle enamat

Galaxy Note 4 sisaldab Samsung Galaxy toodete parimaid omadusi. Selle tähelepanuväärne 5,7-tolline Quad HD (2560×1440) Super AMOLED ekraan näitab selget ja eredat pilti tugeva kontrasti, parema vaatenurga ja reageerimiskiirusega 1 miljondik sekundis, pakkudes sellega erakordse kasutajaelamuse.

SM-N910_Frost White_Front-Pen_002Oma suure ekraani tõttu suurendab Multi Window veelgi kasutaja kogemust võimaldades lihtsalt mitmikvaadet. Kasutajad saavad valida, kuidas nad näevad oma rakendusi: kas siis täis, ehk pop-up või poolitatud akendes, kus akna suurust ja asukohta saab muuta lihtsalt ühe näpu viipega.

Galaxy Note 4 on varustatud edasiarendatud kaamerasüsteemiga, mis teeb heledamaid ja selgemaid pilte. Seade on varustatud 16 megapikslise tagakaameraga, millel on Smart Optical Image Stabilizer, mis stabiliseerib koheselt värinad ja suurendab automaatselt säriaega pimedas. F1.9 läätsega 3,7 megapiksline esikaamera võimaldab pildi tegemist 90-kraadise nurga alt. Kuni 120 kraadise lainurgaga saab aga teha paremaid grupifotosid.

Galaxy Note 4 oluliste rakenduste lai valik suurendab veelgi kasutaja võimalusi. Kiirlaadimise lisa koos ülisäästu režiimiga tagab seadme kasutamise ka ekstreemsetes olukordades. Galaxy Note 4 on varustatud mitme mikrofoni ja parandatud kõlariga, mis säilitavad heli puhtuse ka mürarikkas keskkonnas. Sisseehitatud diktofon pakub 8 erinevat hääle märgistamise ja heli valimise võimalust, mis lubab kasutajal grupivestluse puhul kuulata erinevaid hääli eraldiseisvalt.

Galaxy Note 4 pakub paremat sõrmejälje skännerit, turvates sellega isikliku informatsiooni ja maailma esimest mobiilsel seadmel asuvat UV sensorit.

S Pen ja S Note igapäevatööks

IMG_0443[1]Galaxy Note 4 S Pen on spetsiaalselt arendatud palju kiirem ja lihtsam vahend igapäevatööks tavapärasel mobiilseadme kasutamisel.

Uus S Pen pakub palju autentsemat pliiatsi kasutamise kogemust, kus loomulikum pliiatsiotsa kuju jäljendab täiuslikult paberkandjal pliiatsiga kirjutatud kalligraafiat. S Pen on muutnud kasutajasõbralikumaks Air Command funktsionaalsust koos teiste intuitiivsete funktsioonidega nagu Action Memo, Screen Write, Image Clip ja Smart Select, mis võimaldab kergelt kasutajatel luua ja koguda sisu. Uus Smart Select funktsioon võimaldab kasutajatel hõlpsasti kokku panna erinevad sisusid kui ka neid lihtsalt jagada.

Galaxy Note 4 pakub kasutajale mitmesuguseid integreeritud märkmetegemise võimalusi, kus Samsungi S Note rakendus aitab täita igapäevaseid ülesandeid kiirelt ja lihtsalt. Lisaks trükkimisele ja kirjutamisele lubab innovatiivne Snap Note rakendus teha kasutajal pilti märkmest paberil või tahvlil ja samas need lihtsalt muuta S Note’iks oma seadmes. Lisaks saab kasutaja katsetada oma loomingulisust ja salvestada oma mõtted kiirelt Voice Memo abil.

Esmaklassiline kuid funktsionaalne

Galaxy Note 4 tutvustab uut läikivat ja stiilset Galaxy disaini. Seadmel on esmaklassiline metallist raam koos kumerusega, mis sujuvalt sulandub ekraaniga. Galaxy Note 4 2,5D klaasekraan, mis on päritud Galaxy S3st, pakub ekstra kaitset, säilitades samal ajal erakordset kasutajakogemust. Tagakaane pehme tekstuur tagab erakordse mugavuse seadme kontrollimisel ühe käega. Seade on ilus ja pakub head käeshoidmise võimalust ja suuremat vastupidavust.

Galaxy Note 4 on tuleb müüki musta – “Charcoal Black”, valge – “Frost White” ja kuldsena – “Bronze Gold”. Baltimaadesse jõuavad seadmed oktoobri alguses ja ligikaudne hind on 750 eurot.

Head Uudised GoodNews