1. Avaleht
  2. Toode
  3. MATEBOOK! Huawei tutvustas uut MateBooki
MATEBOOK! Huawei tutvustas uut MateBooki

MATEBOOK! Huawei tutvustas uut MateBooki

Huawei MateBook (2)Huawei tutvustas Mobile World Congressil moodsatele ärikasutajatele suunatud 2-in-1 sülearvutit ja mobiilset seadet Huawei MateBook, milles on ühendatud mobiilne produktiivsus, kõrge efektiivsus, töö ja meelelahutus.

MateBook vastab tarbijate kõrgetele nõudmistele kombineerides nutitelefoni mobiilsuse ja sülearvuti võimsuse ning võimaldades igal ajal ühenduses olla.  MateBooki hind algab 799 eurost.

“Selle kaunilt disainitud lipulaevaga annab Huawei uue tähenduse ühendatud seadmetele sõltumata keskkonnast,“ ütles Huawei Consumer Business Groupi juht Richard Yu. „Oleme MateBooki loomisel edukalt ära kasutanud mobiilsete seadmete tootmisest kogutud laiaulatuslikke teadmisi, mis aitasid meil uues seadmes sujuvalt ühendada töö ja meelelahutuse.”

MateBooki tutvustamisega jätkab Huawei partnerlusstrateegiat kõige innovaatilisemate turuliidritega. Nii on MateBook varustatud 6. generatsiooni Intel Core M-seeria protsessoriga, mis sobitub ideaalselt stiilsesse, õhukesse ja kergesse ilma ventilaatorita korpusesse.

Huawei MateBook with MatePen (2)

“Huawei jaoks on võimsa uue MateBooki turule toomine põnev hetk,” ütles Inteli asepresident Kirk B. Skaugen. “Kasutades oma uue seadme loomisel Intel Core M protsessorit, pakub Huawei kõrgtasemel 2-in-1 kasutuskogemust, kus on kombineeritud mobiilsus ja PC võimsus. Meie jaoks on kasvaval turul oluline jätkata koostööd Huaweiga.”

MateBook on loodud töötama Microsofti Windows 10 operatsioonisüsteemiga. Tänu sellele pakub MateBook parimaid Microsofti tööriistu, sh uusimat veebilehitsejat Edge ja personaalset assistenti Cortana.

“Koostöös Huaweiga saame kauni disainiga seadmes pakkuda uut Windows 10 kogemust,” ütles Microsofti globaalse OEM segmendi asepresident Peter Han. “Huawei hindab kõrgelt, kuidas tarbijad eelistavad erinevaid seadmeid kasutada ning avab selles valdkonnas täiesti uue perspektiivi. Meie koostöö Huaweiga on hea näide aina kasvavast Windows 10 seadmete ökosüsteemist.”

Innovaatilise disainiga unikaalne seade

Tänu õhukesele disainile ja kõigest 640grammisele kaalule on MateBook ideaalne kaaslane palju liikuvatele inimestele. MateBooki korpus on tehtud kõrgkvaliteedilisest alumiiniumist, mis kaitseb seadet kõikvõimalike kahjustuste eest. Seadmel on 12-tolline IPS multi-touch ekraan resolutsiooniga 2160×1440 ning ekraani ja korpuse suhe on 84%.

Huawei MateBook (1)

MateBook töötab Windows 10 operatsioonisüsteemiga ja see on varustatud 6. generatsiooni Intel Core M-seeria protsessoriga. Seadmel on kuni 8GB LPDDR3 mälu ja SSD mahuga 512GB. Tänu unikaalsele konfiguratsioonile suudab Huawei pakkuda ventilaatorita disaini, mis tagab seadme vaikse kasutamise. Tänu MateBooki 33,7 Wh liitiumakule saab sellega üheksa järjestikust tundi tööd teha, üheksa tundi internetti kasutada ning 29 tundi muusikat kuualata. MateBooki aku saavutab 100protsendilise laetavuse kõigest kahe ja poole tunniga.

MateBook on varustatud sõrmejäljelugejaga, mis tagab seadme turvalisuse võimaldades samal ajal kiire ligipääsu. Sõrmejäljelugeja toetab 360-kraadist puutetundlikku tuvastamist, mis vähendab  ebaõnnestunud autentimiste arvu. MateBooki ekraani saab avada ühe puudutusega ja see on kiireim turul saadaolev tehnoloogia. Lisaks on MateBook varustatud mobiilse WiFi kuumkohaga, tänu millele saavad kasutajad olla ühenduses ka siis, kui tavapärane internetiühendus puudub. Kiire ja mugav andmeedastus nutitelefoni ja seadme vahel võimaldab dokumente ühest seadmest teise lohistada. 

Seadme klaviatuuri ümbris on valmistatud keskkonnasõbralikust pehmest PU nahast, mis on vastupidav ja kaitseb klaviatuuri. Klaviatuuril on 1,5 mm sügavused klahvivajutused ja nn chiclet klahvidisain, mis tänu suuremale klahvipinnale vähendab tippimisel tekkivaid eksimusi. Sisse ehitatud puuteplaat kasutab multi-touch tehnoloogiat, mis toetab sujuvaid ja täpseid näpuliigutusi. MateBooki lisaseade puutepliiats MatePen pakub 2048 sensitiivsuse taset, mis ilma viivituseta tabab kasutajate erinevad peened nutipliiatsi tegevused. MatePen toetab graafilisi ja matemaatilisi funktsioone ning seda saab kasutada laserpointerina ettekannete tegemisel.

Uus MateBook jõuab lähikuudel müügile Aasias, Euroopas ja Põhja-Ameerikas. Seade on saadaval kahes värvitoonis: hall ja kuldne.

Head Uudised GoodNews