1. Avaleht
  2. Majandus
  3. AITA VALIDA UUT KOHVISORTI! McDonald’s uus kohvisort valitakse esmakordselt eestimaalaste abiga
AITA VALIDA UUT KOHVISORTI! McDonald’s uus kohvisort valitakse esmakordselt eestimaalaste abiga

AITA VALIDA UUT KOHVISORTI! McDonald’s uus kohvisort valitakse esmakordselt eestimaalaste abiga

McDonald's kohvMcDonald’s kutsub esmakordselt Eesti külastajaid tasuta kohvidegusteerimisele, mille tulemusena selgub kõikides McDonald’s Eesti restoranides edaspidi kasutatav uus kohvisort. Erinevate kohvide degusteerimine toimub Tartus Turu tänava restoranis 11. ja 12. märtsil kell 7.00-15.00. Enim poolthääli kogunud kohvisort lisatakse McDonald’s Eesti menüüsse alates maikuust.

McDonald’s uuringud näitavad, et väljas kohvi joomine kogub üha enam populaarsust. Eestis ostab restoranidest, kohvikutest ja muudest söögikohtadest kohvi kaasa 83% kohvisõpradest. Kohvi juuakse enamasti einestades või sellele järgnevalt, sõpradega kohtumisel, autoga sõites või jalutades.

„Meil on hea meel, et uus McDonald’s kohvisort valitakse esmakordselt meie külastajate abiga. Enamiku jaoks on hommikurutiinis oluline roll just kohvil, mille maitse-eelistused erinevad nii piirkonniti kui ka riigiti. Uue kohvisordi valimine koos McDonald’s külastajatega on meile kõigile uus kogemus. Soovime tagada, et Eesti McDonald’s restoranides saavad kõik külastajad parima maitsega kohvi, mida valmistatakse kõrgeima kvaliteediga kohviubadest,“ sõnas McDonald’s Baltikumi turunduse ja digisuuna direktor Laura Jasenaite.

McDonald’s kohvidegusteerimise ajal saavad kõik huvilised tasuta proovida erinevaid kohvisorte, mille on spetsiaalselt McDonald’s restoranile valmistanud juhtiv kohvitootja Paulig. Külastajad saavad välja valida oma lemmik kohvisordi, mida sooviksid edaspidi McDonald’s Eesti menüüs näha. Kõik kohvisordid on valmistatud värskelt jahvatatud kohviubadest ning neil on rahvusvaheliselt tunnustatud UTZ sertifikaat.

McDonald’s restoranides ja McCafé kohvikutes pakutakse hetkel viit erinevat kohvijooki erinevates suurustes, sealhulgas must kohv, kohv piimaga, cappuccino ja armastatud caffè latte. McDonald’s külastajate valitud uut kohvisorti tutvustatakse kümnes Eesti restoranis alates maist 2016.

Head Uudised GoodNews