1. Avaleht
  2. Toode
  3. Meeldiva lähisuhtluse tagab RetarDEX
Meeldiva lähisuhtluse tagab RetarDEX

Meeldiva lähisuhtluse tagab RetarDEX

RetarDEX
RetarDEX

Kas teate, et 60 % inimestest kannatab halva hingeõhu käes mõni kord aastas. Suurele osale on see pidev probleem. 90% halvast hingeõhust ei tule toidust, vaid hammastelt, keelelt, igemetelt ja mandlitelt. Väävliühendid, mis ongi ebameeldiva lõhna alus,tulenevad aga  suus elavatest erinevatest haigusttekitavatest bakteritest ja seentest.

Meeldiv ja värske hingeõhk on paljudele ilumaailmas tegutsevatele inimestele olulisem, kui me arvame. Ilmselt on olemas seos kõrgelt professionaalset teenust pakkuva inimese üldise meeldivuse ning vastuvõetavuse ja kliendi uue visiidi vahel:)

Retar DEX on Ühendkuningriigis toodetud hambapastast, suuveest ja deodorandist koosnev suuhooldussari. Toimeaine kloordioksiid neutraliseerib halba hingeõhku tekitavad bakterid.

Sarja tooteid igapäevaselt kasutades võid olla kindel, et Su hingeõhk on värske!!!

Nii lihtne see ongi!

RetarDEX’i sarjast leiad mitmeid tooteid: hambapasta, suuvee ja suudeodorandi.

RetarDEX hambapasta
RetarDEX hambapasta

Hambapasta on antibakteriaalse toimega halva hingeõhu neutraliseerimiseks. Tegemist on mittevahutava ja fluorivaba hambapastaga, mis puhastab hambad ning on kergelt valgendava toimega. Sobib suitsust, kohvist ning teest tekkinud plekkide ja kollasuse eemaldamiseks. Parima tulemuse saab kasutades koos RetarDEX suuvee ja –deodorandiga.

 

RetarDEX suuvesi
RetarDEX suuvesi

Suuvesi värskendab hingeõhku ja pärsib patogeensete bakterite paljunemist. Suuvesi ei määri hambaid. Maitsestamata kujul on RetarDEX suuvesi lõhnatu ja värvitu. Kaasasolevast aroomipakist on võimalik lisada suuveele piparmündi essentsi.

 

 

 

RetarDEX suudeodorant
RetarDEX suudeodorant

Suudeodorant on alkoholi-, suhkru- ja fluorivaba piparmündimaitseline suuvärskendaja. Turvaline ja tõhus suudeodorant aitab hoida suud puhatana, värkena ja tervena. Neutraliseerib nii halva hingeõhu kui ka toidu – eelkõige küüslaugu, sibula ja lahja alkoholi lõhnad suus.

Maie Matšenas:  Väävliühendid, mis ongi ebameeldiva lõhna alus,tulenevad  suus elavatest erinevatest haigustekitajatest. Oluline osa neist ei asu ka hammastel, seega tuleks peale hommikust ja õhtust hambapesu RD hambapastaga kasutada ja RD suuvett. Päeval ja pikemate õhtuste ürituste tarbeks olgu kaasas suudeo.  Õige oleks kasutada ka keelekaabitsat ning külastada regulaarselt hambaarsti. Oleme rõõmsad, et paljud inimesed , kes on pidanud seda probleemi enda jaoks paratamatuks, on saanud abi meie juurde konsultatsiooni tulles ning kasutades RD sarja tooteid. Omame selle sarjaga töötamisel pea 10aastast positiivset kogemust.

RetarDEX on saadaval / müügil :

Studio Dental Care
Olümpia hotell 25 korrus
Tallinn, Liivalaia 33
Tallinna Kaubamaja iluosakond
Tartu Kaubamaja iluosakond
Stockmann kaubamaja iluosakond
Ylikooli apteekide ketis

Lisainformatsiooni leiad aadressilt www.ultradex.co.uk

Küsi ka oma hambaarsti käest!

Head Uudised GoodNews