1. Avaleht
  2. Majandus
  3. MIDAGI TEISTMOODI! Aita Selveri töötaja puhkama!
MIDAGI TEISTMOODI! Aita Selveri töötaja puhkama!

MIDAGI TEISTMOODI! Aita Selveri töötaja puhkama!

Kas sullMIDAGI TEISTMOODI! Aita Selveri töötaja puhkama!e on Selveris silma jäänud mõni teenindaja, kes alati särab ja teeb ka sinu tuju heaks?

Kui jah, siis anna temast märku, et Selver saaks ta saata koos kaaslasega kolmeks päevaks Grand Rose SPA hotelli lõõgastuma. Teda ootab seal baldahhiinvoodiga tuba, hommikusöögid voodis, massaaž ja hoolitsused ning mõnus sauna- ja veekeskus. Ta on ju selle kõik kuhjaga ära teeninud, eksole!

Kirjuta Selveri facebooki kommentaaridesse tema eesnimi, kauplus ja töölõik ehk kas oled teda märganud kassas, letis või hoopis riiulite vahel.

Kuni täna õhtuni kogutakse lemmikteenindajate nimesid ning viis enim mainimist saanud teenindajat pääsevad järgmisel nädalal finaali. Kui viie finalisti selgitamisel tekib viigiseis, siis tõmbame loosi.

Järgmisel nädalal selgitatakse teie abiga välja viiest lemmikust üks, kes saab minna spaasse. Loomulikult ei jäta Selver tunnustamata ka teisi finaliste. Nemad lähevad koos kaaslasega päevaks Viimsi sauna- ja veekeskusesse.

Kõigi vahel, kes aitavad Selveril lemmikteenindaja üles leida, läheb loosi viis 10-eurost Partner kinkekaarti.

MIDAGI TEISTMOODI! Aita Selveri töötaja puhkama! 2

 

Head Uudised GoodNews