1. Avaleht
  2. Majandus
  3. MIDAGI TEISTMOODI! Rotermanni väljakul jagatakse 2000 tasuta burgerit
MIDAGI TEISTMOODI! Rotermanni väljakul jagatakse 2000 tasuta burgerit

MIDAGI TEISTMOODI! Rotermanni väljakul jagatakse 2000 tasuta burgerit

Rotermanni väljakul jagatakse 2000 tasuta burgerit16. mail kell 13.00 – 15.00 avab Tallinnas Rotermanni väljakul uksed suurejooneline vabaõhurestoran Pop-up 2000 burgeri restoran, kus külastajatele jagatakse tasuta ühtekokku 2000 kohapeal värskelt valmistatud burgerit.

Kõik huvilised on oodatud osa saama maitsvatest ja kõrgkvaliteetsest toorainest tehtud burgeritest, mis valmivad spetsiaalses vabaõhuköögis kõigi silme all. Külastajad saavad jälgida Eesti ühe pikima bugerileti ääres oma silmaga burgerite valmistamise protsessi alates liha grillimisest kuni garneerimiseni ning kõiki koostisosi on võimalik ka eraldi maitsta. Burgerite nautimiseks ja mõnusa olemise tagamiseks on avatud hubane vabaõhuterrass.

Lisaks maitsvatele burgeritele pakub Pop-up 2000 burgeri restoran kõigile kahe tunni jooksul lõbusat meelelahutust. Liina Randpere juhtimisel sisustatakse tujuküllane päev lastega peredele, noortele ning kõigile teistele kohalolijatele. Soovijad saavad oma osavuse proovile panna lauajalgpallis ning kõige pisemate rõõmuks on avatud lastenurk, kus tehakse fantaasiarikkaid näomaalinguid ning korraldatakse palju muud põnevat.

Pop-up 2000 burgeri restoran annab avalöögi samal päeval toimuvale Muuseumiööle „Öös on muusikat”, mille jooksul kutsuvad erinevad muuseumid üle Eesti kõiki huvilisi tasuta oma programmidest osa saama.

Head Uudised GoodNews