1. Avaleht
  2. Majandus
  3. MOBIILNE RAHAKOTT! Eesti idufirma Paytailor lansseeris NFC maksevõimalusega mobiilse rahakoti
MOBIILNE RAHAKOTT! Eesti idufirma Paytailor lansseeris NFC maksevõimalusega mobiilse rahakoti

MOBIILNE RAHAKOTT! Eesti idufirma Paytailor lansseeris NFC maksevõimalusega mobiilse rahakoti

Paytailori kuvatõmmisTäna lansseeris Eesti idufirma Paytailor uue põlvkonna mobiilse rahakoti, mis võimaldab makseid teostada kasutades NFC tehnoloogiat maksete aktiveerimiseks. Mobiilse rahakoti näol on tegemist nutitelefoni rakendusega, mis on tasuta kättesaadav kõikidele Android nutitelefonide kasutajatele ning loetud päevade jooksul ka iPhone’i kasutajatele. 

Paytailor’i poolt loodud mobiilse rahakoti esmane ehk beta versioon võimaldab lisaks mobiilimaksega liitunud kaupmeeste juures tasumisele näha, kus kaupmehed paiknevad, tutvuda nende eripakkumistega, veeta aega mängides ning luua oma kasutajaprofiil, mis on kaupmeestega personaalse kliendisuhte aluseks. Maksmise funktsiooni on võimalik aktiveerida NFC lähiväljasidega, QR koodiga või kaupmehe otsinguga nimistust. Rakenduse ametlik esitlus leiab aset järgneval kuul ning selleks puhuks lubab ettevõte kasutajatele ka mitmeid üllatusi.

Paytailor’i kaasasutaja Rode Luhaääre sõnul on nii klientidele loodud mobiilne rahakott, kui ka kaupmeestele mõeldud mobiilne makseterminal kõneainet tekitanud juba ka väljaspool Eestit. “Esitledes uudset lahendust Londonis Nordic-Baltic Fintech missioonil, tekkis pärast esinemist lausa järjekord suurpankade esindajatest, kes antud kontseptsioonil ka Suurbritannia turul potentsiaali nägid ja lisainfot soovisid.” Lahendus on pälvinud ka finantsportaali Finextra.com tähelepanu ning rakenduse unikaalsust rõhutati ka neile antud intervjuus.

Maailma ühe tunnustatuima ärilehe Financial Times’i arvamuse kohaselt muutub mobiilne rahakott kõige populaarsemaks maksevahendiks juba järgmise kahe aasta jooksul.  Ennustuse kohaselt teostatakse 2019. aastal mobiilse rahakotiga makseid juba 647 miljardi dollari eest.

Paytailor on Eesti idufirma, kelle ambitsiooniks on tulevikus mobiilimakseid pakkuda üle kogu maailma. Hetkel tegeletakse aktiivselt investeeringute kaasamisega uudsel kasvukapitali platvormil Funderbeam Markets, et laiendada oma võrgustikku ja lisada uusi rakendust toetavaid müügikohti.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews